… je mnogim prinesel težave v komunikaciji, pa tudi stroške zaradi okvar avtomobilov, računalnikov in gospodinjskih aparatov.

V noči med 14. in 15. majem, se je Merkur končno nehal gibati retrogradno in te astrološke spremembe napovedujejo boljše obdobje za vsa znamenja zodiaka. Če ste bili v zadnjih dvajsetih dneh zmedeni ali si niste mogli pridobiti naklonjenosti oseb, ki so vam pomembne, se bo to zdaj nekoliko spremenilo. Do začetka junija imate možnost, da se domislite nove strategije, od 1. junija pa jo preizkusite – zvezde vam bodo naklonjene.

Če ste v prvi polovici maja pričakovali, da vas bo doletela kakšna informacija, ki bi lahko spremenila vaš status v službi ali čustvenem odnosu, pa do nje ni prišlo, ne izgubite upanja. Ko Merkur stopi v pravo smer, prinaša prijetne novice in tudi takšne, ki jih niste pričakovali in ki vas bodo tudi razveselile. Pričakujete lahko tudi boljše razumevanje z ljudmi iz družinskega in poslovnega okolja. Nejasnosti se bodo razrešile in zagotovo boste vedeli, po kateri poti morate iti, ne da bi zapravljali energijo.

Vsa znamenja zodiaka bodo občutila večjo varnost in stabilnost, ki je bila omajana ob retrogradnem hodu Merkurja. Tistim, ki si želijo večjih življenjskih sprememb – nove službe, sklenitve čustvenega razmerja, selitve ali sprave z ljudmi, s katerimi so se njihove poti nenadoma razšle, Merkur prinaša ugodne okoliščine. Nič pa se ne bo zgodilo čez noč; astrologi svetujejo, da do 1. junija natančno definirate, kaj si želite, nato pa se prepustite plesu planetov, ki vas bodo podpirali v vaših namerah.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 15. do 21. maj 2023

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj