Merkur se to nedeljo, 14., postavi v direktno smer, s čimer se zaključijo trije tedni komunikacijskih napak, tehničnih napak in zamud pri prevozu. Merkur bo še teden ali dva deloval počasi, zato se nikamor ne spuščajte. Namesto tega se osredotočite na urejanje odprtih zadev od začetka aprila do danes, preden se premaknete naprej.

Jupiter v torek, 16. maja, prvič po letu 2012 vstopi v znamenje Bika. Jupiter bo v Biku do maja 2024, s tem tranzitom pa se bomo osredotočili na iskanje veselja, smisla in rasti skozi preproste užitke. Mlaj v Biku, ki bo v petek, je namenjen postavljanju namer, da bi se v naslednjem letu počutili bolj trdno in varno.

Za zaključek tedna se Mars v soboto iz občutljivega Raka preseli v ognjevitega Leva in se takoj spopade s transformativnim Plutonom. Sprememba, ki jo je bilo težko doseči in še težje izvesti, je končno tu. Sprejmite bolečine rasti!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Bika: Miranda Kerr, Amber Heard, Gigi Hadid, Barbara Streisand, Renee Zellweger, Channing Tatum, Jessica Alba, Gal Gadot, Dwayne “The Rock” Johnson, Lily Allen, David Beckham, Adele, George Clooney, Enrique Iglesias, Robert Pattinson, Janet Jackson, Megan Fox, Tina Fey, Cher.

Ovnica

Stvari so se vam, Ovni, zdele tako težke in nujne, astrologija tega tedna pa vam pomaga, da ste bolj prepričani v svojo vrednost. Povezovanje s prijatelji, zabava in izkoriščanje vsake priložnosti, da se razvajate, je tisto, kar si zaslužite. Verjemite, da se bodo stvari uredile, če boste le vztrajali.

Sporočilo tedna: Gradi.

Bikica

Ta teden se boste morda počutili preplavljeni s hvaležnostjo, Bikica, saj se vam bo ena stvar za drugo prilagajala. V zadnjem letu se je zdelo tako nemogoče najti trdna tla pod nogami. Zdaj, ko se stvari končno urejajo, se čustveno spominjate drugih časov, ko ste to trdnost jemali za samoumevno. Zaupajte procesu svojega postajanja in se ne opravičujte za svoj sijaj.

Sporočilo za tedna: Uskladite se.

Dvojčici

Dvojčki, v tem tednu dobivate veliko sporočil iz vesolja. Te prebliske upanja vzemite kot obljubo, da ste na pravi poti, tudi če ne znate natančno razložiti, kaj kateri od teh znakov pomeni! Nič ni narobe, če jih ohranite kot svojo majhno skrivnost. Zasebnost je ključnega pomena! Vedeli boste, kdaj boste pripravljeni deliti.

Sporočilo tedna: Počakajte.

Rakica

Za Mlajem tega tedna, ki nastopi v petek, točno veste, kakšne namere si morate zastaviti. To je čas, da naredite utemeljen, nameren načrt za dosego svojih sanj ter obvestite svoje prijatelje in skupnost o tem, kaj si resnično želite. Izkupiček ne bo lahek, vendar se splača, ko sežete po nečem trajnostnem. Živite proces.

Sporočilo tedna: Prizemljena.

Levinja

Ko se Luna ob koncu tega tedna približuje svojemu novemu ciklu, si vzemite nekaj časa za sprostitev in pregled svojih uspehov in neuspehov v zadnjih šestih mesecih. Vaše poklicno življenje je bilo od novembra še posebej kaotično, zdaj pa je čas, da se znebite zamer in vzamete stvari v svoje roke. Zavežite se, da boste stvari reševali korak za korakom.

Sporočilo tedna: Napredek.

Devica

Po neskončnih zamudah in prevelikem številu napak lahko to nedeljo, ko se Merkur postavi direktno, poberete koščke in vse popravite (kar vam je najljubše!). Toda ob vsem tem naraščajočem zagonu poskrbite, da boste poskrbeli tudi za ohranjanje svojega duševnega zdravja. Mars sev soboto preseli v vaš nezavedni sektor, kar je tranzit, ki lahko kaže na dodaten stres, skrbi in tesnobo, če se jih ne lotevate zavestno.

Sporočilo tedna: Sprostite se.

Tehtnica

 

Ne glede na to, ali to počnete iz ponosa ali nujnosti, ste se vživeli v miselnost, da je bolje, če vse naredite sami. Toda tranziti tega tedna so tu, da vas opomnijo, da je naslanjanje na skupnost, podporo in kolektivno ustvarjalnost tisto, kar dejansko napolni vašo čašo. Zakaj se obotavljate prositi za pomoč? Če se zavedate, kje v življenju ste, je to pravzaprav znak moči.

Sporočilo tedna: Sprejmite.

Škorpijonka

Od novembra 2021 ste doživeli toliko pretresov v svojih najtesnejših odnosih ter v poslovnih partnerstvih, pogodbah in dogovorih. Ko boste ta teden naredili pregled, boste spoznali, da ste se morda končno ustalili v nečem, kar naj bi trajalo. Mlaj v petek je priložnost, da si sami in s partnerjem zastavite namere o tem, kako bosta skupaj napredovala.

Sporočilo tedna: Ekipa.

Strelka

Strelci, za vas bodo stvari postale zelo razgibane! Vaš vladajoči planet Jupiter v torek vstopi v znamenje Bika in v sektor tvojega vsakdanjega dela. V naslednjem letu (do maja 2024) boste v svojem delu, zdravju in rutini našli več veselja in smisla, kot ste mislili, da je mogoče! Petkov Mlaj izkoristite za določanje namenov in prednostnih nalog, da vas ne bodo preplavile vse vznemirljive priložnosti, ki se vam obetajo.

Sporočilo tedna: Hranite.

Kozoroginja

Življenje bo kmalu postalo veliko bolj zabavno, Kozorogi! V zadnjem letu ste imeli veliko težav z iskanjem skupnosti in prilagajanjem. Ta teden pa boste spoznali, da če boste sledili svojim instinktom in delali tisto, kar vas veseli, vam bodo povezave, po katerih hrepenite, padle v naročje. Petkov Mlaj je odličen čas za postavitev namer glede dajanja prednosti užitku v vašem življenju. Zaslužite si občutek zadovoljstva!

Sporočilo za tedna: Preprost užitek.

Vodnarka

V zadnjih nekaj letih je bilo toliko sprememb in pretresov ne le v vašem domačem življenju, temveč tudi v karieri in osebni identiteti. Ta teden boste dobili tolažilno znamenje, da vztrajanje na mestu in iskanje veselja doma pomaga, da se vse drugo postavi na svoje mesto. Ob Mlaju v petek si lahko zastavite cilje glede tega, kako se želite v naslednjem letu povezati z družino in svojimi koreninami.

Sporočilo za tedna: Temelji.

Ribi

Stvari v vašem kotičku sveta se bodo izboljšale! Vaš vladajoči planet Jupiter v torek vstopi v znamenje Bika, s čimer se začenja leto iskanja smisla in namena v gojenju hobijev, tesnih prijateljstev in lokalne skupnosti. To je tudi trenutek, ko lahko ponovno začnete pisati dnevnik, morda pisati pesmi ali fotografirati. Petkov Mlaj izkoristite za razvijanje filmov, izdelavo albumov in določanje namenov za vse tesne odnose in komunikacijo.

Sporočilo za tedna: Delite.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj