… živijo v strahu  za vsako stvar medtem ko so drugi veliko bolj sproščeni glede kršenja pravil. Nekaj je zagotovo zapisano tudi v znakih horoskopa. Preverite, katera znamenja rada kršijo pravila in se ne obremenjujejo z njimi.

Dvojčka

Kot spremenljivo zračno znamenje je njihov kruh in maslo občutek nepredvidljivosti. Dvojčkom vlada Merkur, komunikacijski planet, ki uspeva, ko destabilizira stvari. Tako kot  otrok, ki je uničil družinski računalnik samo zato, da bi ga ponovno sestavil, tudi dvojčki želijo razumeti, kako stvari delujejo in preizkušajo meje.

2. Strelec

Strelci so resnično neustrašni. Kot spremenljivo ognjeno znamenje jih poganja zelo radovedna narava, ki skoraj nikoli ni zadovoljna. Strelec je še posebej nagnjen k kršenju družbenih pravil. Za razliko od dvojčkov, tega ne počnejo zato, da bi preprosto preizkusili meje, ampak zato, da bi izvedeli resnico. Kot pravi filozof zodiaka, strelec želi le priti do bistva zadeve in nič jim ne more stati na poti.

3. Ribi

Spremenljivo vodno znamenje ne poskuša kršiti pravil (kot dvojček ali strelec), ribe sledijo svoji intuiciji, kar pogosto vodi do valovanja. Ribe se običajno nevarno zavedajo, kako se drugi ljudje počutijo v kateri koli situaciji, in njihovo kršenje pravil ima v mislih dobro kolektiva. Ribe tudi sovražijo, da jih ujamejo, ko premikajo meje, in se nagibajo k odstopanju, ko mislijo, da so šle predaleč.

4. Vodnar

Vodnarji imajo sloves, da razmišljajo izven okvirjev, in čeprav zagotovo korakajo v ritmu lastnega bobna, dejansko menimo, da je najmanj verjetno, da bodo kršili pravila (od znakov, ki jih bodo verjetno kršili, tj. ). Čeprav nekateri verjamejo, da vodnarju vlada Uran – planet revolucije in inovacij – je bil nosilec vode ves čas povezan tudi s planetom Saturnom, ki vodi naloge. Vodnarji so se vedno pripravljeni boriti za stvari, v katere verjamejo, vendar raje spodbujajo status quo tako, da so del tega. 

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 14. do 20. februar 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj