Prihajajo kozmične spremembe – ste pripravljeni? Ta teden je nekaj pomembnih prehodov, začenši z retrogradnim severnim vozlom v Biku, ki se v ponedeljek, 14. februarja, trinitira s Plutonom v Kozorogu. Zemeljski trin povezuje varnost usode z vodjo podzemnega sveta ter tako izvaja dragoceno preusmeritev v transformativno odločnost. To je lahko tranzit, ki vam bo dal moč in vam omogočil, da se odločite ali prekinete!

Dan pozneje, 15. 2., bo Sonce v Vodnarju naredilo kvadraturo z retrogradnim severnim vozlom, s čimer bo izvedlo potrebno napetost med čudaškim egom in varnostjo usode. Kvadrat pomeni, da je morda čas, da žrtvujemo ponos za razvoj. Kmalu zatem se Mars poveže z Venero v Kozorogu, kar bo povezalo ljubiteljske planete v čaroben objem! Ko se ljubezenski planeti združijo v stoičnem znamenju, ki mu vlada Saturn, se občuti zrelost pri razmišljanju o dolgoročnem vplivu ambicioznih romantičnih in finančnih obveznosti. To je lahko zelo goreč tranzit! Magija se nadaljuje, ko se Jupiter v Ribah v četrtek, 17. februarja, preseka z Uranom v Biku, saj misticizem spodbuja vero v nova prepričanja in nepričakovane dogodke.

Merkurjeva sprememba mišljenja

Merkur je bil v Vodnarju nazadnje v začetku januarja, zato bodite pozorni na to, katere teme ali pogovori se ponovno vračajo. Zdaj je Merkur v Vodnarju in uteleša hitro miselnost! Um se poigrava z nekonvencionalnimi idejami, usta pa prenašajo te netipične ideologije v skupnosti, ki ima enako evolucijsko perspektivo. Tehnologija bi lahko bila ključnega pomena, saj se radikalno mnenje in novi val inovacij pretakajo. Upajmo, da bo kozmični glasnik še naprej razmišljal o revolucionarnih idejah, namesto da bi obtičal v tunelskem videnju!

Zvezdniki, rojeni v znamenju Vodnarja: Paul Newman, Bridget Fonda, Heather Graham, Christian Bale, Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, The Weeknd, Jennifer Aniston, Christina Ricci, Justin Timberlake, Shakira, Portia de Rossi, Benicio del Toro, Alice Cooper, Diane Lane, James Dean, Kerry Washington, Clark Gable, Sherilyn Fenn, Isla Fisher, Ashton Kutcher, Chris Rock, Robbie Willims, Elizabeth Banks, Tom Selleck, John McEnroe, Paris Hilton, Nick Nolte, Mena Suvari, Phil Collins, John Travolta, Geena Davis, Christian Bale, Alicia Keys, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Abraham Lincoln, Wolfgang Amadeus Mozart, Galileo Galilei, Charles Darwin.

Ovnica

Ko se vam bo zdelo, da ne morete več prenašati pritiskov, vam bo polna Luna v Levu 16. februarja omogočila, da vse to sprostite v ustvarjalnem ali romantičnem podvigu. Svoje zlomljeno srce spremenite v umetnost! Tudi vaše frustracije na delovnem mestu se bodo ta teden umirile, saj se boste ponovno naučili, da lahko pridobite naklonjenost, če ste pripravljeni voditi s prijaznostjo. Ustvarjalne rešitve za vse vaše težave s kariero in denarjem so na poti, vendar najprej potrebujete nekaj časa zase.

Sporočilo tedna: Spuščam se v radost.

Bikica

Večji del leta ste tekali okoli kot kura brez glave in si besno prizadevali uresničiti vse svoje sanje. Polna luna v Levu 16. februarja vas bo spomnila, da tudi če boste od zunanjega sveta dobili vse, kar si želite, v resnici ni boljšega kraja, kot je dom. Udobno se namestite v krogu svojih najdražjih, vzemite najljubšo hrano in si oglejte kak dober film. Ko imate radi svojo resničnost, se vam ni treba tako zelo truditi, da bi ji pobegnili.

Sporočilo za tedna: Sem točno tam, kjer moram biti.

Dvojčici

Ne delajte uslug nikomur, ki vam ni pripravljen vrniti usluge. Merkur 14. februarja ponovno vstopi v znamenje Vodnarja in s tem vaš sektor zapuščine, kar bo okrepilo vašo moralo, hkrati pa poskrbelo, da si bo vsakdo želel delček vaše modrosti. Polna Luna v Levu 16. februarja bo le še dodatno pripomogla k temu, da se bodo vrnili vsi znanci iz otroštva, naključni bratranci in sestrične ter nekdanji sostanovalci. Čeprav se radi družite s starimi prijatelji, ignorirajte vsa sporočila nekoga, ki bi mu prej rekli sovražnik.

Sporočilo tedna: Moje okolje je moje svetišče.

Rakica

Ta teden je namenjen negovanju odnosov, v katerih je vaša prisotnost darilo. Nič več daril za ljubimce, sodelavce in prijatelje, ki ne cenijo, kako skrbni ste. Polna luna v Levu 16. februarja bo osvetlila vaš denarni sektor in čeprav bi se lahko povečal vaš dohodek, boste občutili predvsem obnovljen občutek lastne vrednosti. Dovoliti si, da zavzamete prostor, ni lahko. Družite se z ljudmi, ki vam z veseljem naredijo prostor.

Sporočilo tedna: Grem tja, kjer lahko rastem.

Levinja

Ne glede na to, ali imate tri službe ali se ukvarjate s prevelikim številom obšolskih dejavnosti za svoje otroke, je vaše življenje postalo težko obvladljivo ravnovesje. Ena napačna poteza in vse skupaj se lahko zruši. Ob polni luni v Levu 16. februarja boste na resnični preizkušnji. Po navadi ste superzvezdnik in vse to zmorete, vendar za kakšno ceno? Čas je, da se osvobodite svojega ponosa in se naučite prenesti del odgovornosti.

Sporočilo tedna: To ni moje področje.

Devica

Merkur, vaš vladajoči planet, 14. februarja vstopi v znak individualističnega Vodnarja in s tem vaš sektor vsakdanjega dela. Čeprav ste v zadnjih mesecih veliko delali na svojih odnosih in intimnosti, ste pripravljeni preskočiti praznovanje valentinovega in se namesto tega posvetiti delu. Preden se zakopljete v administracijo, razmislite, kako lahko izpopolnite svoje rutine in se izognete vračanju k slabim navadam. Polna Luna v Levu 16. februarja bo čudovita priložnost, da se umaknete in se ponovno sestavite pod svojimi pogoji.

Sporočilo tedna: Najprej moram poskrbeti zase.

Tehtnica

 

Čas je, da pridete iz zimskega spanja, Tehtnica! Polna luna v Levu 16. februarja prinaša ves navdih, smeh in optimizem, ki ste jih letos še pogrešali. Ste družabno bitje, vendar ste zaradi dela, ki ste ga opravljali v zadnjem času, morali večino časa preživeti sami. V tem tednu je treba narediti nekaj živahnega. Privoščite si koktajl in se sprostite! Ne obremenjujte se. Če ste v razmerju, je to čudovita polna Luna, da partnerja predstavite ne le svojim staršem, temveč tudi izbrani družini.

Sporočilo tedna: Privlačim navdih.

Škorpijonka

Priznajmo si: letošnje leto se je začelo težavno in pogrešate svoj običajni podporni sistem. Vaša sestra ima polne roke dela z otroki, vaša običajna skupina prijateljev pa se vam zdi bolj odtujena kot tolažeča. Polna Luna v Levu 16. februarja vam bo omogočila, da ponovno prevzamete svojo moč in pristojnost. Se počutite zapostavljene na zabavi? Zdaj je čas, da organizirate svojo. Ta teden karizma iz vas kar kipi, zato ne dvomite v svojo sposobnost, da dobite točno to, kar želite.

Sporočilo tedna: Vodim z ljubeznijo.

Strelka

Vaše hrepenenje po potovanjih bo ta teden doseglo vrhunec, saj polna Luna v Levu 16. februarja pade v vaš potovalni sektor. Ne gre za to, da si želite pobegniti, temveč za to, da morate pobegniti. Vendar pa se trudite tudi, da bi prihranili denar za svoj naslednji veliki poklicni cilj ali izboljšanje doma, zato ne morete zapraviti prihrankov za let. Da bi si potešili potrebo, preživite večer na spletu in si oglejte spletno zbirko svoje najljubše umetnosti ali se naučite kuhati tisto jed, po kateri hrepenite. Če ne morete v svet, morate svet pripeljati k sebi.

Sporočilo tedna: Sem točno tam, kjer moram biti.

Kozoroginja

S polno Luno v Levu 16. februarja prihaja dobra novica v obliki odpisa dolgov. To je lahko dobesedni odpustek posojila ali metaforično odstranitev težkega čustvenega bremena. Ob tej lunaciji je na voljo veliko kreditov in prostora za opravičila. Ker se Venera in Mars istočasno združita v vašem znamenju, vas poleg vsega čaka še dan posebej lepih las oz. frizure. Nehajte se spraševati, kdaj bo šlo vse narobe, in začnite zaupati, da bo šlo vse prav.

Sporočilo za tedna: Odpuščanje odpira vrata.

Vodnarka

Merkur 14. februarja ponovno vstopi v vaše znamenje in vam omogoči, da nadaljujete pogovor, ki ste ga nenadoma prekinili 25. januarja. Zdaj, ko ste si vzeli čas, da ugotovite, kaj ste v resnici želeli povedati, besede tečejo z lahkoto. Polna Luna v Levu 16. februarja pade v vaš sektor odnosov in vas bo bodisi vzpodbudila, ali pa vas pustila v obupni negotovosti. Če se znajdete v krogu primerjanja in obupa, poiščite nasvet pri prijatelju, ki vas resnično vidi, da se izvijete iz tega kroga.

Sporočilo za tedna: Moje besede so pomembne.

Ribi

Polna Luna v Levu 16. februarja ustreza temu, da je vaš urnik že polno zaseden. To, da imate toliko dela, vas ohromi, vendar lahko prvič po dolgem času rečete, da počnete le tisto, kar imate resnično rad. Kako kul je to? Ste tako zaposleni, da skoraj pozabite proslaviti začetek lastne sezone 19. februarja. Srečno vrnitev Sonca! Čeprav bo ta teden morda komedija napak, se lahko, ko bodo vaše obveznosti urejene, naslonite na sanjsko, domišljijsko vzdušje.

Sporočilo za tedna: Morda sem pod stresom, a sem srečna.

PREBERITE TUDI: Ti znaki zodiaka se bodo verjetno poročili (ali zaročili) leta 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj