Polna Luna v Levu prikliče glamur in ekscentričnost, ki se v tej lunaciji združita kot protistrup za sredino zimske krize.

Kasneje v tednu se Merkur poveže z močnim planetom Plutonom, ki sproži nekaj obsesivnih misli. Ko bomo bivšemu partnerju poslali 50 sporočil, Merkur vstopi v analitičnega Vodnarja, kjer je planet komunikacije mojster jedrnatosti in hladnosti, ne glede na to, kako velika so čustva.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Vodnarja: Paul Newman, Bridget Fonda, Heather Graham, Christian Bale, Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Ellen DeGeneres, The Weeknd, Jennifer Aniston, Christina Ricci, Justin Timberlake, Shakira, Portia de Rossi, Benicio del Toro, Alice Cooper, Diane Lane, James Dean, Kerry Washington, Clark Gable, Sherilyn Fenn, Isla Fisher, Ashton Kutcher, Chris Rock, Robbie Willims, Elizabeth Banks, Tom Selleck, John McEnroe, Paris Hilton, Nick Nolte, Mena Suvari, Phil Collins, John Travolta, Geena Davis, Christian Bale, Alicia Keys, Oprah Winfrey, Kerry Washington, Abraham Lincoln, Wolfgang Amadeus Mozart, Galileo Galilei, Charles Darwin.

Ovnica

Polna Luna v Levu 5. decembra osvetli vaš sektor romantike in ustvarjalnosti ter v vaš teden vnese nepričakovan romantični preobrat. Ne glede na to, ali vas bo simpatični sodelavec končno povabil na zmenek ali pa boste našli popoln šopek rož zase, se prepustite svoji občutljivi plati. Smejte se, ko se želite smejati, in jokajte, ko želite jokati.

Sporočilo tedna: Čutite.

Bikica

Polna Luna v Levu, ki je to nedeljo, pade v vaš sektor doma in družine ter v vaš zasebni svet prinese nekaj nepričakovanega vznemirjenja. Po vseh pritiskih in odgovornostih, ki ste jih doživljali v službi, je to dobrodošel zasuk usode. Morda si boste celo zaželeli prirediti zabavo ob ogrevanju hiše. Komu je mar, da se niste pred kratkim preselili? Dobrodošli doma.

Sporočilo za tedna: Udobje.

Dvojčici

Polna Luna v Levu v nedeljo je padla v vašo tretjo hišo sosedov, sorojencev in znanega okolja. To prinese nekaj drame v skupinski klepet, nepričakovano novico od sestre ali usodno spremembo poti vašega običajnega sprehoda po središču mesta. Kljub zabavi je stres v tem tednu velik in vse preveč lahko zapadete v spiralo tesnobe. Poskusite se osredotočiti na širšo sliko.

Sporočilo tedna: Plavajte.

Rakica

Polna Luna v Levu to nedeljo pade v vaš denarni sektor, kar prinaša nepredvideno povečanje dohodka in samozavesti. Ta zagon izkoristite za poplačilo nekaterih finančnih in čustvenih dolgov. Podarite uslugo ljubljeni osebi, ki vam je pomagala, ko niste imeli možnosti, vrnite se na terapijo ali povabite partnerja na večerjo. Spet je dobro deliti.

Sporočilo tedna: Delite.

Levinja

Polna Luna tega tedna, to nedeljo, je v vašem znamenju, Levu. In veste, kaj to pomeni: čas je, da si spet vzamete pozornost. Morda vas bo kakšna nenadna delovna drama presenetila, vendar to ne pomeni, da ne morete izgledati čudovito, medtem ko se spopadate z vsem tem. Izkoristite to kot izgovor za vse potrebno, da se uredite in razvajate. Prevzemite energijo glavnega junaka in jo izkoristite.

Sporočilo tedna: V središču pozornosti.

Devica

Polna Luna v Levu to nedeljo pade v vaš sektor nezavednega. Medtem, ko se vsi drugi zabavajo, boste vi bolj verjetno agresivno odklopljeni ali (po možnosti) izključeni iz omrežja. Ne glede na to, ali se odpravljate na smučanje ali pa si le vzamete prvi prosti konec tedna po dolgem času, imate zdaj priložnost, da se spočijete in sprostite. Ko vaš vladajoči planet Merkur v soboto vstopi v znamenje Vodnarja, se lahko vrnete k delu.

Sporočilo tedna: Umik.

Tehtnica

 

Polna Luna v Levu to nedeljo je za vas, Tehtnica, najbolj družabna noč v letu! Ne glede na to, ali se zabavate s prijatelji, se udeležujete konference v službi ali podpirate prijateljevo umetniško razstavo, ne zamudite priložnosti, da se povežete z drugimi, ki razmišljajo podobno kot vi. Kdo ve, koga boste srečali, ko boste zunaj. Morda boste dobili nepričakovano ponudbo za sodelovanje ali priložnost za delo!

Sporočilo tedna: Odprto.

Škorpijonka

Polna Luna v Levu to nedeljo pomeni prelomni trenutek za vašo kariero, Škorpijon. Čeprav je to predvsem trenutek za praznovanje, lahko pride tudi do nepričakovane spremembe v pogodbi ali pri članu ekipe. Ob vseh pretresih ne pozabite, da imate edinstveno spretnost, saj znate v krizi ostati mirni. Zaslužite si, kar ste pridobili.

Sporočilo tedna: Zmagujte.

Strelka

Polna Luna v Levu to nedeljo pomeni za vas prelomnico pri potovanju ali izobraževanju. V tem tednu lahko dobite nepričakovano novico o službenem potovanju v tujino ali priložnosti za bolj praktično učenje. Bolje kot večina drugih se znajdete v toku, vendar se tega dogaja veliko naenkrat! Osredotočite se na podrobnosti, da vam v vsem tem navdušenju nič ne uide.

Sporočilo tedna: Veliko.

Kozoroginja

Čeprav imate veliko načrtov, da bi ta teden končno uredili svoje življenje, gre vse to skozi okno, ko najdete novo zaljubljenost ali ustvarjalni projekt. Namesto da bi se zbadali, da ste izbrali nekaj “lahkomiselnega”, zakaj se temu ne bi pridružili? Veste le, kako se bodo stvari končale, če jim dovolite, da se začnejo.

Sporočilo za tedna: Ljubezen.

Vodnarka

Polna Luna v Levu to nedeljo pade v vaš sektor skupnih virov. To bi lahko prineslo kakšen nenaden odpis dolga, nenaden preboj pri terapiji ali nenadno izgubo nečesa pomembnega v vašem življenju. Ne glede na to, za kaj gre, bo zagotovo čustveno. Običajno ste tisti, ki vztrajate pri tem, da ste večja oseba, ali pa ostajate zadržani, toda tokrat bi morali vse spustiti iz sebe.

Sporočilo za tedna: Preobrazba.

Ribi

Polna Luna v Levu to nedeljo prinaša prelomni trenutek za vaše zdravje ali vsakodnevno rutino. Zdravnik je končno sposoben diagnosticirati vašo skrivnostno bolezen! Nov sodelavec prinaša nekaj prepotrebne sveže energije! Vaš mož vas prepriča, da bi mačkon, za katerega začasno skrbite, postal neuspešen posvojitelj! Osredotočite se na izboljšanje svojega vsakdana in vaši veliki cilji bodo postali jasnejši.

Sporočilo za tedna: Izziv.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj