Ovnica

Polna Luna v Tehtnici poudarja začetke in konce v odnosih, ki so v zadnjih šestih mesecih korenito spremenili vaše življenje. Pomislite na Sončev mrk v Tehtnici 14. oktobra 2023: katere obveznosti so se takrat šele začele in kako so vas od takrat spremenile? Koga ste zdaj pripravljeni spustiti v svoj svet?

Sporočilo tedna: Oboje.

Bikica

Polna Luna v Tehtnici opozarja na velike spremembe v vašem življenjskem slogu, zdravju in vsakdanjem delu. Kje ste bili ob Sončevem mrku v Tehtnici 14. oktobra 2023? Ste začeli z novo službo? Preizkušali nov fitnes režim? Iščete diagnozo za stalno zdravstveno težavo? V tem tednu se bodisi še bolj zavzamete za tisto, kar se je takrat začelo, bodisi se odločite, da boste od tega odstopili.

Sporočilo za tedna: Spoštovanje.

Dvojčici

Polna Luna v Tehtnici osvetli drastične vzpone in padce, ki ste jih v zadnjih šestih mesecih doživeli v svojem romantičnem, ustvarjalnem ali roditeljskem življenju. Ne glede na to, ali rojevate (otroka ali ustvarjalni projekt), končujete dolgotrajno razmerje ali ponovno odkrivate hobi iz otroštva, ne pozabite ostati radovedni, ko sprejemate te velike spremembe.

Sporočilo tedna: Rojstvo.

Rakica

Polna Luna v Tehtnici postavi v ospredje vse pomembne začetke in konce, ki so se v zadnjih šestih mesecih zgodili doma in v vaši družini. Ne glede na to, ali obiskujete sestro in novo nečakinjo, se selite v stanovanje ali poskušate najti novega sostanovalca, vaša domača dinamika od tega trenutka naprej ne bo več enaka. Čeprav se veliko dogaja z drugimi, poskrbite, da si boste vzeli čas tudi za skrb zase.

Sporočilo tedna: Kotiček.

Levinja

Polna Luna v Tehtnici poudarja vse drastične spremembe v vašem urniku in rutini, ki ste jih uvedli v zadnjih šestih mesecih. Spomnite se na sončni mrk v Tehtnici 14. oktobra 2023, kako ste takrat preživljali svoj čas? Katere so vaše prednostne naloge zdaj? Morda je čas, da opustite vse dejavnosti, zaradi katerih se počutite kot prazen kozarec.

Sporočilo tedna: Svobodna.

Devica

Polna Luna v Tehtnici poudarja vsa nihanja, ki ste jih v zadnjih šestih mesecih doživeli s svojimi prihodki, viri in premoženjem. Ne glede na to, ali delate prostor, da se bo vaš partner lahko preselil v vašo hišo, ali pa želite preiti s polnega delovnega časa na samostojno delo, je cilj, da se konsolidirate in obdržite le tisto, kar resnično potrebujete.

Sporočilo tedna: Zahtevajte.

Tehtnica

Polna Luna je v vašem znamenju in naznanja velik premik, ko gre za vašo podobo, zdravje in osebni slog. Spomnite se sončnega mrka v Tehtnici 14. oktobra 2023, katere odnose in obveznosti ste takrat opustili, da ste lahko bolje izkoristili svojo individualnost? Ta teden se ta proces nadaljuje. To je naporno, vendar vredno.

Sporočilo tedna: Sprostitev.

Škorpijonka

Počitek je ta teden vaš najboljši prijatelj, saj Polna Luna v Tehtnici izpostavi vse načine, kako ste v zadnjih šestih mesecih dosegli vrhunec izgorelosti. Če ste se upirali ukrepom za izboljšanje duševnega ali telesnega zdravja, vas bo ta mrk morda spodbudil, da začnete s tem procesom. Pomislite na sončni mrk v Tehtnici 14. oktobra 2023, ali so se vaše meje od takrat izboljšale ali poslabšale?

Sporočilo tedna: Meja.

Strelka

Lunini mrki so izjemno močne polne lune in Polna Luna v Tehtnici ta teden postavlja v ospredje pomembne začetke in konce, ki ste jih v zadnjih šestih mesecih doživeli s prijatelji, skupnostjo in podporo. Spomnite se sončnega mrka v Tehtnici 14. oktobra 2023: kako se je od takrat povečalo vaše občinstvo? Kako ste si sprostili prostor za uresničevanje svojih resničnih ciljev in sanj?

Sporočilo tedna: Delite.

Kozoroginja

Polna Luna v Tehtnici osvetli vse načine, kako ste v zadnjih šestih mesecih izboljšali svojo javno podobo in natančneje opredelili svoje karierne cilje. Ko pomislite na sončni mrk v Tehtnici 14. oktobra 2023, ali vidite, kako veliko rast ste doživeli od takrat? Še naprej sprejemajte odločitve. Včasih je manj res več.

Sporočilo za tedna: Izboljšajte.

Vodnarka

Polna Luna v Tehtnici poudarja pomembne začetke in konce, ki ste jih v zadnjih šestih mesecih doživeli na področju potovanj, izobraževanja in mentorstva. Od Sončevega mrka v Tehtnici 14. oktobra 2023 ste postali manj generalisti in bolj specialisti. Ste pripravljeni oddati svoje raziskave?

Sporočilo za tedna: Teza.

Ribi

Polna Luna v Tehtnici poudarja vse načine, kako ste morali v zadnjih šestih mesecih uveljaviti boljše meje. Katere meje so bile prekoračene že ob sončnem mrku v Tehtnici 14. oktobra 2023? Koga in kaj ste morali od takrat izpustiti? Ta mrk vam prinaša pogum, da zase zahtevate več (čeprav ste v tistem trenutku izčrpani in pripravljeni na spanec).

Sporočilo za tedna: Odpustite.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj