V tem tednu je na sporedu še en globok potop v škorpijonsko obdobje, saj se Sonce in Mars povežeta s Plutonom, kar nam prinese moč in odločnost, ki ju potrebujemo, da se odpravimo tja.

Nato v sredo Sonce vstopi v znamenje Strelca; v petek, 24., pa mu sledi Mars v znamenje Strelca. Ker se Sonce in Mars ob vstopu v Strelca poravnata z discipliniranim Saturnom, se energija, ki je običajno nebrzdana, zdi veliko bolj osredotočena in omejena. Preden začnete govoriti po svoje, se vprašajte, ali se res želite vključiti v boj.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Škorpijona: Ryan Reynolds; Katy Perry, Drake, Rita Wilson, Ciara, Kelly Osbourne, Julia Roberts, Bill Gates, Joaquin Pheonix, Caitlyn Jenner, Gabrielle Union, Tracee Ellis Ross, Winona Ryder, David Schwimmer, Kendall Jenner, Matthew McConaughey, Sean “Diddy” Combs, Tilda Swinton, Kris Jenner, Emma Stone, Thandie Newton, Sally Field, Nick and Vanessa Lachey, Ellen Pompeo, Leonardo DiCaprio, Demi Moore, Ryan Gosling, Anne Hathaway, Whoopi Goldberg, Jimmy Kimmel, Shailene Woodley, Maggie Gyllenhaal, Lisa Bonet, Rachel McAdams, Danny DeVito, Owen Wilson, Jodie Foster, Meg Ryan, Goldie Hawn.

Ovnica

Vaša nedavna sprememba mnenja glede tega, kdo in kaj je vredno vlaganja, ne zahteva, da o tem napišete diplomsko nalogo, vendar se vam bo morda ta teden, še posebej med naslednjim vikendom, zdelo, da bi to radi storili. Politične, etične in eksistencialne razprave se bodo pri mizi za večerjo nekoliko razgrele. Če trdno poznate svoje meje, boste vedeli, kdaj je pravi trenutek, da spremenite temo.

Sporočilo tedna: Modrost.

Bikica

Še preden pridete v hišo svojih staršev, lahko poveste, da bo ta čas intenziven. Veliko okostnjakov prihaja iz omare! Ne glede na to, ali ste samski ali v partnerstvu, je pomembno, da veste, kdo je v vaši ekipi. Odnosi vseh vrst pridejo prav, še posebej takrat, ko morate na črni petek poklicati svojega terapevta na nujno terapijo.

Sporočilo za tedna: Dihajte skupaj.

Dvojčici

Marsov pohod prejšnjega tedna je bil za vašo vsakodnevno rutino in delovno etiko velika ponastavitev. Čeprav zaradi počitniškega urnika težko določite natančne parametre svojega delovnega procesa, ste navdušeni nad začetnimi spremembami, ki ste jih uvedli. Tako dobro se počutite v svoji novi postavitvi, da vas partner težko izvleče iz nje, da bi se odpravili na romantični sprehod ali k sestri na večerjo.

Sporočilo tedna: Prepustite se toku.

Rakica

Vaša ponovno oživljena želja po umetnosti in romantiki ima ta teden dramatičen zaplet, ko se na odprtem mikrofonu v baru v domačem mestu ujamete s starim sošolcem iz srednje šole. Po tem naključnem in seksi spogledovanju v stilu “tis the damn season” ste se pripravljeni osredotočiti na to, da bosta ljubezen in ustvarjalnost močnejši del vaše rutine.

Sporočilo tedna: Ponavljajte.

Levinja

Na področju doma in družinskega življenja ste na zdravilni poti. Ta teden vas preplavljajo običajni stresi, povezani s preveč obveznostmi, ko hitite po mestu in opravljate opravke ne le zase, temveč tudi za mamo in sestro. Ko se vsi zberejo skupaj, ugotovite, da gre v resnici le za to, da se zabavate in uživate v družbi eden drugega, tudi če se počutite nerodno.

Sporočilo tedna: Preprosto se sprostite.

Devica

Zaradi nedavnega navdiha, ki ste ga dobili za optimizacijo svojega urnika, bo treba nekoliko premešati odgovornosti doma. Toda zimski so tu in raje bi vse opravili sami, kot da bi to prenesli na svojega moža. Poskušate narediti korak nazaj in pustiti, da se vsi drugi znajdejo (kdo ve, kje so božični okraski? Vi zagotovo ne!), je težko, a na koncu koristno!

Sporočilo tedna: To ni moja stvar.

Tehtnica

Zaveza, da boste več zaslužili in se bolje počutili v svojem telesu, bo zahtevala nekaj sprememb življenjskega sloga. Zagovarjate zgodnejše vstajanje, vsakodnevno raztezanje in ukinitev predelanega sladkorja, vendar čas (obisk sorodnikov) ne bi mogel biti slabši. Čeprav bi se raje strinjali in skrili te nove cilje, boste, če se jih odločite deliti, morda presenečeni nad informacijami, ki jih boste prejeli.

Sporočilo tedna: Presenetite me!

Škorpijonka

To je zadnji teden vaše sezone in resnično se počutite kot nova! Ko prvič gostite prijatelje v svojem stanovanju, se zaveste, da imate končno svoj kotiček sveta. Kasneje v tednu se osredotočite na to, da bi svoje finance ponovno spravili v dobro formo. Najprej pa si privoščite zasluženo nakupovanje na črni petek, da boste spoštovali svoj spremenjeni osebni slog!

Sporočilo tedna: To sem naredila zase!

Strelka

Ste v zadnjih izdihljajih svojega emo meseca, zato seveda preskočite srečanje dvajsetletne srednje šole in se namesto tega odpravite na koncert lokalnega benda. Vaša sezona se začne v sredo – srečen sončni povratek! Čeprav za vikend začnete z običajnimi družinskimi prepiri, se iz njih izvijete z dovoljenjem mame in sestre, da si vzamete več osebnega prostora.

Sporočilo tedna: Kakorkoli že!

Kozoroginja

Z nedavno ponovno oživljenim občutkom za skupnost ste bolj kot večina razočarani, da bo običajen potek dogodkov prekinilo potovanje vseh. Teden se začne s srečnimi naključji in nesporazumi ob srečanjih s sodelavci, razgovori za službo in veselimi urami s starimi prijatelji za vikend. Strelčeva sezona se začne v sredo in s tem se začenja vaš letošnji čas puščavništva. V redu je, da si vzamete odmor!

Sporočilo za tedna: Ne moti.

Vodnarka

Marsov pohod prejšnjega tedna je ponastavil vaš karierni zagon in ambicije, v tem tednu pa se stvari manj nanašajo na to, da bi bili šefi, in bolj na gradnjo prijateljstva in skupnosti. Ne prevzemate le več delovnih obveznosti, temveč tudi družabni odbor v službi. Postanite načrtovalec prazničnih zabav, ki bi ga radi videli v svetu!

Sporočilo za tedna: Začnimo!

Ribi

Vaš na novo pomlajeni občutek za pustolovščine vas navdihuje, da ste malce poredni. Na začetku tedna preživljate zadnje ure v pisarni in načrtujete počitnice v službenem času. Čeprav za novo leto ne boste odpotovali, saj ste letos gostitelji, bodo pri vas bivali družinski člani z obeh strani, zato je čas, da izkoristite svoje vodstvene sposobnosti. To zmorete!

Sporočilo za tedna: Glej me!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj