Škorpijoni so kompatibilni z rakom, ribami, devico, bikom in nekaterimi drugimi škorpijoni. Nekompatibilni so z levom, vodnarjem, nekaterimi devicami in nekaterimi škorpijoni.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu oven?


Prednosti

Škorpijoni so znani kot izredno privlačno znamenje. Po vsej verjetnosti so odlični ljubimci. Želijo globoko, čustveno vez z njihovim partnerjem in se izjemno trudijo rešiti situacijo, če razmerje zaide v škripce.

Slabosti

Škorpijoni so mojstri, ko se gre za pridobivanje informacij iz drugih ljudi, ko pa morajo govoriti o sebi, so kot zaprta knjiga. Za partnerja škorpijona je pomembno, da si vzamete čas za pogovor, da ugotovite, kaj se skriva pod njihovim površjem.

Hodite s škorpijonom?

Nasvet: bodite to, kar ste; ne pretvarjajte se. Ne govorite o vremenu in podobnih lahkih temah, saj boste škorpijona s tem zgolgočasili. Sprašujte ga, naj vas zanimajo stvari o njem, tako boste pritegnili njegovo pozornost, ampak najprej delite nekaj svojega zasebnega z njim. Bodite tudi malo skrivnostni, to ga bo pritegnilo. Škorpijoni obožujejo detektivske igre, zato jih zaposlite s tem, da vas sprašujejo stvari. Pazite na telesno govorico; ne križajte rok in vzpostavljajte močan očesni kontakt.

PREBERITE TUDI: Lastnosti škorpijonov in škorpijonk, najbolj mističnega znamenja

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj