Ovnica

Mlaj v Ribah to nedeljo je vaša priložnost, da se odjavite in odklopite. Če še niste izkoristili dopusta za krajši oddih, ta teden ne hitite in si ne nalagajte dodatnih stvari na krožnik. V naslednjih nekaj tednih se boste razveselili počitka in sprostitve. Ni se vam treba tako močno obremenjevati.

Sporočilo tedna: Počitek.

Bikica

Mlaj v Ribah to nedeljo odpira vznemirljivo novo poglavje v vašem družabnem življenju. Ne glede na to, ali se stvari pospešujejo v službi, v skupini prijateljev ali v organizaciji skupnosti, ste pripravljeni prevzeti vodilno vlogo. Ker se vaš vladajoči planet Venera v ponedeljek preseli v znamenje Rib, bo v naslednjih nekaj tednih veselje prihajalo prek povezovanja.

Sporočilo za tedna: Vodite.

Dvojčici

Mlaj v Ribah 10. marca ponuja nov začetek za vašo kariero in javno podobo. Ne glede na to, ali ste na razgovoru za sanjsko delovno mesto, začenjate novo službo ali sprejemate napredovanje, se z vodenjem učite najti več sočutja. Z Venero, ki se v ponedeljek pomakne v znamenje Rib, si pridobivate tudi naklonjenost višjih vodilnih in prejemate nagrado “najljubši šef”.

Sporočilo tedna: Dvignite raven.

Rakica

Mlaj v Ribah, ki nastopi to nedeljo, vam, Rak, odpira povsem nov svet raziskovanja. Načrti za potovanja in izobraževanje se pretakajo, vi pa se počutite, kot da ste končno izstopili iz nenehnega balansiranja in ste pripravljeni razširiti svoj um. Z Venero, ki se v ponedeljek pomakne v znamenje Rib, boste v teh tečajih in potovanjih našli veselje, morda pa boste na enem od njih celo spoznali ljubimca.

Sporočilo tedna: Raziskujte.

Levinja

Mlaj v Ribah 10. marca je priložnost, da ustavite svoje trošenje in uravnotežite svoje knjige. V zadnjem letu ste se morali naučiti nekaj težkih lekcij v zvezi z dolgovi, davki in delitvijo sredstev. Zdaj lahko začnete znova z jasnejšimi pogoji. Venera se v ponedeljek preseli v znamenje Rib, zato bo naslednjih nekaj tednov ugoden čas za pridobivanje uslug. Prosite in prejeli boste.

Sporočilo tedna: Radodarni.

Devica

Mlaj v Ribah to nedeljo ponuja nov začetek za vaše najtesnejše odnose. V zadnjem letu ste se morali naučiti nekaj težkih lekcij na področju intimnosti in sodelovanja, zdaj pa boste končno lahko poželi nekaj sadov. Venera vstopi v znamenje Rib v ponedeljek in v naslednjih nekaj tednih boste našli veselje v vseh svojih povezavah. Če se v nečem ne počutite dobro, je čas, da to opustite.

Sporočilo tedna: Zrcalo.

Tehtnica

Mlaj v Ribah v nedeljo je vaša priložnost, da obnovite svoje vsakodnevne navade in rutino. To je teden, ko se lahko vrnete v telovadnico, se posvetite zdravi prehrani, si oddahnete od alkohola ali preuredite domačo pisarno. Ker se vaš vladajoči planet Venera v ponedeljek preseli v znamenje Rib, bo v naslednjih nekaj tednih veselje povezano z disciplino.

Sporočilo tedna: Red.

Škorpijonka

Mlaj v Ribah 10. marca prinaša nov začetek tako za vaše ljubezensko življenje kot za vašo ustvarjalnost. Z Venero, ki se v ponedeljek preseli v znamenje Rib, je to vaš najbolj romantičen čas v letu. Če ste se pripravljeni zaljubiti, začeti nov ustvarjalni projekt ali se pridružiti skupini, je to zelo ugoden čas, da to uresničite! Odprite svoje srce in poglejte, kaj se bo zgodilo.

Sporočilo tedna: Ljubezen.

Strelka

Mlaj v Ribah, ki nastopi to nedeljo, pade v vaš domači sektor in je vaš letni znak za začetek spomladanskega čiščenja. Kako lahko svoj prostor naredite bolj funkcionalen in hkrati mehkejši? Z Venero, ki se v ponedeljek preseli v znamenje Rib, v naslednjih nekaj tednih veselje prihaja s preživljanjem več časa doma, z družino ali vklopljenim v svoje notranje ritme.

Sporočilo tedna: Navznoter.

Kozoroginja

Mlaj v Ribah to nedeljo ponuja nov začetek za vaš dnevni urnik in komunikacijo. Ste že obupali nad tem, da bi tisti skupinski klepet prestavili na nemi zvok? Morate zamenjati olje v svojem avtomobilu? To je teden, ko lahko postavite meje in se lotite majhnih podrobnosti, da vas ne bodo pozneje preganjale. Ker se Venera v ponedeljek premakne v znamenje Rib, bo naslednjih nekaj tednov veselje prihajalo iz majhnih stvari.

Sporočilo za tedna: Podrobnosti.

Vodnarka

Mlaj v Ribah to nedeljo je priložnost, da ponastavite omejujoča prepričanja, ki jih imate v zvezi z denarjem in viri. Zdaj je čas, da razčistite težave s proračunom, zberete oblačila, ki jih boste podarili ali prodali, in pregledate vse, kar že imate. Venera se v ponedeljek preseli v znamenje Rib, kar bo v naslednjih nekaj tednih prineslo odlične novice za vaš bančni račun. Uživajte v obilju!

Sporočilo za tedna: Obilje.

Ribi

Nova luna, novi vi! Mlaj v Ribah 10. marca je priložnost, da ponovno vzpostavite rutino skrbi zase, za svojo podobo in lepoto. Z Venero, ki v ponedeljek vstopi v znamenje Rib, v naslednjih nekaj tednih vstopate v obdobje glamurja. Si želiš nadgraditi svoj slog? Ste razmišljali o barvanju las? ali si narediti novo tetovažo? Zdaj je čas, da naredite ta korak.

Sporočilo za tedna: Preobrazba.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj