Dišava

Zapeljiv izraz razkošja in prefinjenosti, izvirna, modna, nadvse bogata dišava Marc Jacobs Decadence je lani dosegla svetovno slavo, uspeh in prepoznavnost ter dvignila svet dišav Marc-a Jacobs-a na nov nivo. Nivo razkošja.

Danes Marc Jacobs Divine Decadence predstavlja nov navdih; blišč in sij smaragdov, ujetih v ikonskem okusu in stilu dišave Decadence – ki je postala svetlejša in še bolj bleščeča. Divine Decadence je vznemirljiv, sijoč, cveten vonj, ki zasije z vrhnjimi notami šampanjca, pomarančnega cveta in zasanjane bergamotke. Srce dišave predstavlja šopek belega cvetja: akord gardenije, iris in sladek kovačnik. Eksotične note žafrana, vanilije in tekočega jantarja zaključujejo to božajoče razkošje. Sijoča, čutna, cvetna dišava.

  • Vrh: šampanjec, cvet pomarančevca, bergamotka
  • Sredina: gardenija, akord hidrangee, kovačnik, iris
  • Osnova: žafran, vanilija, tekoč jantar

Dizajn

Izvirna steklenička dišave Decadence je dobila navdih v ikonski Marc Jacobs-ovi torbici, ki jo zdaj divine Decadence slavi v novi obliki ultimativnega razkošja. V novem, dih jemajočem odtenku bleščečih smaragdov in kristalnem steklu. Seveda ne manjka pitonov pokrovček, zlata veriga in črn cof. Nova oblika glamurja. Popolno razvajanje. Čisti užitek.

Marc Jacobs Divine Decadence bo na voljo od septembra 2016 kot Eau de Parfum 30ml in 50 ml.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj