Neke mirne noči na nekem eksotičnem kraju. Palme se zibljejo v vetrcu, neonski znak utripa nad poletnim festivalom. Ona zažene motor. Za trenutek se ustavi, da jo eksotika prevzame z vseh strani in začuti to bujno teksturo na svoji koži. Je kraljica neonskih tropov na vznemirljivem potovanju skozi eksotično noč. Kamor koli gre, za seboj pušča kultno sled parfuma Black Opium.

Black Opium Eau De Parfum

Izvorni Eau de Parfum ostaja enak. Gori od znotraj. Magična tekočina čaka. Dinamično, čutno in zaželeno – trk svetlobe in teme. Naelektrena energija zrnc črne kave v kombinaciji z odločno ženstvenostjo belih rož in vanilje. Radikalno, esencialno, legendarno – orientalski gurmanski parfum, ki je opredelil celo generacijo, je odraz živahne napetosti med svetlobo in temo.
Senzacionalno – kava, ozemljena v topli vanilji, udari ob prvem vdihu.

Eksotični neon

Black Opium se skriva v omejeni preobleki nove stekleničke, ki se odlično poda izvorni dišavi. Dišava je polepšana s svetlikajočim se vzorcem stebla palme, vgraviranem v stebru, s čimer ustvarja učinek sence na prozorni steklenički. Palmovi listi so videti, kot da se zibljejo v vetrcu, medtem ko rožnata tekočina v steklenički izzove obljubo eksotičnih noči, ki se približujejo.

Priporočena maloprodajna cena je 82 evrov.

PREBERITE TUDI: Koliko parfumov imeti?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj