Marilyn Monroe je tista, ki je menda uporabljala parfum Chanel No 5 – in samo Chanel No 5 – v postelji, a ekskluzivni pogled v zakulisje zadnje kampanje tega klasičnega vonja je vsekakor nekaj, česar ne gre izpustiti. A za razliko od Marilyn, Marion Cotillard preferira kombiniranje Chanela No 5 z zlato, lesketajočo se, obleko.

Cotillard, ki so jo za novi obraz Chanela No 5 izbrali februarja letos, bomo tako lahko občudovali v prvem oglasnem filmu, v katerem bo sijala (dobesedno!) v zlati obleki ter plesala z moškim v mesečini. “Obleka, v kateri plešem, je zlata,” je povedala. “Gre za reinterpretacijo obleke, ki jo je nosila Gabrielle Chanel. To je prav diamant, dobesedno.”

In res je diamant. Na fino zlato čipko je ročno prišitih preko 10.000 lesketajočih se bleščic, obleka pa je dobila navdih v vezeninah, ki jih je daljnega 1996 želel sam pokojni Karl Lagerfeld. Na željo Virginie Viard so obleko ponovno oživili za novo kampanjo.

Čeprav je obleka izjemno občutljiva in je bila nadvse zahtevno ročno delo, pa je Marion Cotillard povedala, da ji je vseeno dajala svobodo gibanja, kar je bilo pri snemanju zelo pomembno, saj je bila plesna koreografija kar zahtevna. Kampanja se je globalno začela predvajati 29. oktobra in s tem obeležila praznično kolekcijo Chanel No 5, ki vključuje vse: dišavo, kremo za telo, gel za prhanje in dezodorant.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj