Francoska modna hiša je pretekli konec tedna naznanila, da so najeli igralko Marion Cotillard, da bo postala ambasadorka ikonskega parfuma. Novico so naznanili s prelepo črno-belo fotografijo igralke, na kateri ima rahlo zadimljen videz oči v kombinaciji s klasičnim eyelinerjem, lase pa tipično francosko nonšalantno voluminozne.

 

“Pristna, predana in radodarna Marion Cotillard svojo unikatno perspektivo prenaša od filma do fila, s čimer ustvarja izjemno usodo kot svobodna ženska,” so zapisali v izjavi. “Je popolna inkarnacija naravne francoske lepote in ima neustavljivo privlačni ‘je ne sais quoi’, ki je povsem njen. Svojo eleganco prinaša v podobo ikonskega parfuma N°5.”

Kot je modna hiša zagotovo opazila, se je Cotillardova že mnogokrat sprehodila po rdeči preprogi v Chanelovih kreacijah, vključno s Cannesom, BAFTAmi in drugimi.

S tem se je pridružila impresivni četici ambasadork, med drugimi Lily Rose-Depp, Audrey Tautou, Gisele Bundchen in Bradu Pittu, ki je bil prvi zvezdnik, ki je predstavljal kakšno njihovo moško dišavo.

Celotna kampanja je že v pripravi, a dokler ne bo lansirana, se bomo morali zadovoljiti s fotografijo Cotillardove. Pri modni hiši so namreč zelo skrivnostni o tem, kdaj bo prvo fotografiranje ali lansiranje kampanje, povedali so le, da “enkrat kasneje letos”.

PREBERITE TUDI: Marion Cotillard se ne bo nikoli poslužila botoxa

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj