Moški, ki slovi kot oblikovalec najbolj seksi ženskih čevljev, Christian Louboutin, je predstavil linijo dišav, ki je menda tako navdušujoča kot njegovi čevlji.

Kolekcija dišav, poimenovana Loubiworld je sestavljena iz sedmih vonjev, ki ponujajo olfaktivni odgovor s samozavest dvigajočim učinkom, kakršnega imajo tudi njegove vrtoglavo visoke pete z rdečimi podplati. Na kratko: njegove dišave vam bodo zagotovljeno izboljšale počutje, saj se boste z njimi počutile urejene in damske.

“Ta kolekcija je nekakšno sledenje sebi v mojih mislih,” je razložil Louboutin. “Vonji so osnovani na sedmih različnih kvazi imaginarnih deželah, od katerih se vsaka predstavlja s svojim vonjem, barvo, obliko in materiali. Že od začetka sem želel dati ženskam orodje, s katerim b popolnoma zaobjele svojo ženskost in se opolnomočile – izdelki za lepoto so bili naravno nadaljevanje tega, kar sem počel s čevlji; način, kako proslaviti vse brste lepote … obožujem magičnost transformacije.”

In te dišave vas bodo transformirale. Louboutinove imaginarne dežele vključujejo dišavo za vsak tip osebnosti, vonji pa so uniseks. Tudi oblikovalec sam se vsak dan nadišavi z enim od njih, najsi bo to svež, sadni vonj; ali globlji, bolj orientalski. Glede na svoje počutje in letni čas, saj ne more izbrati najljubšega. A vsak vonj je nekakšno nadaljevanje naslednjega, vsi pa se nahajajo v steklenički z ornamenti v njegovi značilni barvi – rdeči.

V kolekciji še posebej izstopajo vonji Loubikiss, ki jo sestavljajo beli cvetovi, jasmin, tuberoza in muškat, ki je “oda večni ljubezni”; Loubirouge, popolni partner vrtoglavo visokim rdečim petkam, ki je “vonj Parižanke, ki noče razkriti, kateri parfum nosi”; in Loubicrown, lesno-orientalski vonj z notami pačulija in fižolčka tonka.

PREBERITE TUDI: Louboutin črtala za ustnice so tu!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj