… so bili ljubitelji kozmetike popolnoma navdušeni. Internet se je skorajda sesul, ko je Adele prišla na rdečo preprogo z manikiro, ki se je ujemala z njenimi Louboutin čevlji. Podobno jen bilo na Instagramu, ko je oblikovalec pred nekaj meseci naznanil, da bo lansiral še najbolj dekadentne šminke, kot si jih lahko zamislimo. Tokrat je pripravil novo presenečenje – pripravil je nove obrobe za ustnice ali 'lip definers', kot jih je sam poimenoval. Njihova prednost? Neverjetna praktičnost.

Ker so 'nude' odtenki nadvse in, najbolj vsestransko uporabni in uporabljani, jih je pripravil v kar petih odtenkih: Lea Nue, hladno svetlo roza nude; Nats, vsestransko roza-beige; Maya, topla rjavkasto-roza; Saki, rjavo-rdeča; Ada, bogata kavno-rjava. Kremne teksture se nanašajo kot svila, se lepo razmažejo in ko se posušijo, so fiksne, tako, da vam ni treba več skrbeti, ali je vaša obroba še na svojem mestu. Mislite, da ne potrebujete dobrega liplinerja? Vizažist Sandy Linter je dejal: “Eden najbolj osnovnih makeup pripomočkov je svinčnik za obrobo ustnic na naravnem odtenku vaših ustnic. Nosite ga lahko samostojno kot šminko, pod običajno šminko ali glosom, za preoblikovanje ustnic, z njim popravite neenakomerno pigmentacijo …”


Takšen pa je bil oglas za Louboutin šminke – iz njih je naredil kar 'statement' ogrlico.

Najbolj opazna pa je vsekakor dekadentna luksuzna embalaža, ki je za marsikoga skorajda že preveč – a le kaj drugega bi lahko pričakovali od Louboutina? A tudi ta ima svoj namen: ergonomsko oblikovana in obtežena osnova pomaga narisati res natančno črto, na vrhu pa je skrit tudi avtomatični šilček, ki deluje s tem, da odprete in ponovno zaprete embalažo.
Cena? Naj se vam ne zaleti: 40 ameriških dolarjev.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj