Razkošje, ki ga lahko pričarajo le izbrane francoske dišave

Ena izmed stvari, ki nas preverjeno  spravi v boljše razpoloženje, so prijetne vonjave. Le kaj je prijetnejše kot ko se sveži in dišeči izpod prhe oblečemo v prijetno dišeča najljubša oblačila ter odenemo v nakit in najljubše modne dodatke? Trenutki razvajanje, ki imajo neverjeten vpliv na naše počutje!

Pridih razkošja za vaše perilo, ki so ga navdihnile izbrane francoske dišave

Romance – izredno prefinjen Silan Suprême Romance je na voljo v privlačni roza plastenki in uporabnike popelje naravnost na elegantne in romantične ulice Pariza sredi pomladi. Silan Suprême Romance, ki so ga navdihnile izbrane francoske dišave, očara s prefinjenim cvetlično-sadnim vonjem, ki obdaja dragoceno cvetlično srce – ki poudarja krem vrtnice na postelji iz najtoplejše sandalovine, obdane z mošusi.

Glamour – Silan Suprême Glamour, ki je zavit v glamurozno zlato embalažo, povzema razkošen življenjski slog, ki si ga mnogi lahko samo želimo. Izvirna elegantna cvetlično-lesna sestava, ki jo je navdihnil najpriljubljenejši francoski klasični parfum vseh časov, je še izboljšana z naravno svežino dragocenih dišav, med drugim sicilijanskih pomaranč in kalabrijske bergamotke.

Passion – škrlatna je barva strasti in Silan Suprême Passion bo s svojo elegantno in prefinjeno škrlatno barvo zagotovo poskrbel za nekoliko hitrejše bitje srca. Silan Suprême Passion, ki ga je navdihnila sodobna klasika med francoskimi parfumi, združuje dragocene sestavine, kot so tonka fižol z lesnimi notami ter vanilja in razkošne cvetlice, kot sta jasmin in brezčasna vrtnica.

Elegance je Silan Suprême, ki prihaja v elegantni črni barvi, ki izžareva preprostost in prefinjenost. V mestu je včasih očarljivo, strastno in romantično, kot je Pariz, zato je nova dišava Elegance navdihnjena s sodobnim klasičnim francoskim parfumom in vam omogoča, da se zaljubite v ta Silan občutek. Silan Suprême Elegance je mešanica sadnih dišav marelice, oranžne in mandarine, cvetnih listov roza, jasmina in orhideje ter vanilije, ki na perilu pustijo zapeljiv vonj in lepo mehkobo.

Prihaja obdobje slovesnosti in praznovanj

Da prijetne vonjave pozitivno vplivajo na nas, pa so pokazale tudi raziskave. Lahko gre za nekaj tako preprostega kot je nanos dišečega najljubšega parfuma, ko odhajamo skozi vrata, pa vendar ima lahko velik vpliv na naše počutje in samopodobo. Uporaba dišečih izdelkov vpliva na to, kako se uporabnik počuti in dojema samega sebe in najbolj zanesljiv in preprost način je uporaba dišečega mehčalca. Ta naša oblačila za cel dan ali celo dlje ovije v mamljiv vonj in tako poskrbi za dobro počutje. Hkrati tako zaščitimo tudi oblačila, ki želimo, da ohranijo svojo kakovost.

Za vse to bo poskrbel Silan Suprême Elegance, ki je s svojim prefinjenim, elegantnim vonjem idealna izbira za vse priložnosti. Dodal bo piko na i vašim oblačilom in poskrbel za dobro počutje. Vonj po luksuznem francoskem parfumu bo v kombinaciji s prijetno mehkimi oblačili, ki bodo božala vašo kožo, poskrbel, da se boste počutile naravnost izjemno.

Vsi 4 luksuzno dišeči mehčalci Silan Suprême so na voljo po vseh bolje založenih prodajalnah. Poskrbite za čudovit vonj in popolno mehkobo vaših najljubših oblačil ter hkrati svoje izvrstno počutje; dan za dnem; od jutra do večera!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj