Medtem ko so čustva v tem času ponavadi zelo dramatična, lahko računate na vibracije Device, da vas bodo prizemljile. Devičina energija je analitična in govori o detajlih, kar verjetno služi kot boj za tiste, ki težko ločijo med svojimi visokimi ambicijami in praktičnimi cilji.

Boste začutili željo Device, da na vse pogledate kritično? Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, ali ste eno redkih zodiakalnih znamenj, ki jih bo tokratna Luna najbolj prizadela.

Oven

Čas je za gradnjo in obnovo, Oven. Ta lunacija pretresa temelje, ki ste jih gradili že nekaj časa. Čas je, da spremenite prednost vseh stvari, s katerimi ste žonglirali, in se osredotočite na to, da bi bili močni. Stvari jemljite počasi – ne pozabite, podrobnosti so prav tako pomembne kot širša slika.

Devica

Zadnjih nekaj tednov ste se poglobili v svojo senco in razmišljali o tem, kaj vas je zadrževalo. Neptunovo nasprotje Luni vam bo prineslo dodaten dvig samozavesti, intuicije in bo razburilo vaša čustva. Pred vami je življenjska odločitev, ki bo lahko šla v napačno smer, če jo boste sprejeli v času polne Lune. Bodite previdni.

Tehtnica

Se počutite malo izgubljeni in v oblakih? Kdo bi vam lahko zameril, še posebej, ko ta Luna sije v vašo hišo podzavesti. V zadnjem času ste verjetno imeli nekaj čustvenih težav in to vpliva na vašo duhovnost. Morda boste želeli narediti korak nazaj in se osredotočiti na to področje sebe. Razmislite, kaj želite narediti in pripravite načrt za dosego svojih ciljev.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 14. do 20. marec 2022

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj