Sonce se je v nedeljo, 13. marca združilo z meglenim Neptunom, kar prinaša sanjski in opojni začetek tedna.

Čeprav se morda zdi, da smo obtičali v zmedeni megli, je ta aspekt tudi izjemno ustvarjalen in domišljijski. Če ste v dvomih, ostanite v svojih sanjah! Nikoli ne veste, kaj vas lahko tam navdihne.

K sreči bo nekaj jasnosti prišlo v petek, ko bo polna Luna v Devici razblinila razpršene vibracije v znamenju Rib. Medtem, ko nas je prva polovica tedna vodila po rumeni opečni cesti, se bomo ob tej polni Luni srečali s čarovnikom, da bi našli pot nazaj domov.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close, Adam Levine, Elliot Page, Aaron Eckhart, Liza Minelli.

Ovnica

Ne glede na to, ali ste poglobljeni v skrivnostno delo, uživate na dopustu ali se prilagajate tempu vašega novega mesta, se je večina vašega življenja v zadnjih nekaj tednih zdela kot alternativna dimenzija. Konjunkcija med Soncem in Neptunom to nedeljo vas bo še bolj potisnila v deželo sanj. Namesto da se temu upirate, vsrkajte ves navdih, ki ga ponuja ta vidik. Polna Luna v Devici v petek vas bo vrnila v realno življenje in vsakodnevno rutino. Uživajte v nestrukturiranem blagostanju, dokler lahko!

Sporočilo tedna: Ne opustite sanjarjenja!

Bikica

Če se vam zdi, da je vaše razmerje (ali ustvarjalna praksa) v krču, vam kozmično vreme tega tedna zagotavlja vitalnost in strukturo, ki ju potrebujete, da se vrnete na pravo pot. Polna Luna v Devici v petek prinaša obisk muze v obliki vročega zmenka ali izbruha navdiha za vaš najnovejši projekt, zaradi katerega boste lahko bedeli pozno v noč. Čeprav se običajno držite tistega, kar veste, da deluje, je to trenutek, ko lahko poskusite nekaj povsem novega. Zakaj bi zamudili nekaj čudovitega samo zato, ker je neznano?

Sporočilo za tedna: Ne prvem mestu si prizadevam za svoje veselje.

Dvojčici

Zadnjih nekaj tednov je prineslo veliko vznemirljivih prebojev na področju vaše kariere in ugleda – kaj pa tisto, kar se dogaja doma? Projekt, ki vam je vzel večino časa, se hitro in nepričakovano zaključi, ko se v četrtek Merkur poveže z inovativnim Uranom. Namesto da bi se silili v prevzemanje še več odgovornosti, dovolite polni Luni v Devici, ki bo v petek, da se vsaj za en dan osredotočite na dom in družinske zadeve. Kakšen smisel bi imelo napredovanje brez trdnih temeljev?

Sporočilo tedna: Jaz sem arhitekt svojega življenja.

Rakica

Morda boste opazili, da se bodo ta teden zvrstili vsi pomembni sestanki, ki ste jih načrtovali za ta mesec. Vsi si želijo delček vas! Kljub temu je polna Luna v Devici v petek namenjena temu, da preverite svoje prednostne naloge in se vrnete v rutino. Da bi uresničili svoje velike sanje, bodo morda morale nekatere obremenjujoče zveze vsaj za zdaj stopiti na stranski tir. Preskočite srečanje ob kavi z naključnim znancem in se raje organizirajte.

Sporočilo tedna: Prednost dajem veselju.

Levinja

Levinja, ta teden pazite na svoje izdatke. Ker se je Sonce v nedeljo povezali z meglenim Neptunom, vas mika, da bi potegnili kreditno kartico in pogledali drugam še bolj kot običajno. Toda ob polni Luni v Devici, ki bo v petek osvetlila vaš denarni sektor, se pred računi ne boste mogli predolgo skrivati. Ta teden je kot nalašč za to, da si ogledate svoje vizije in si ogledujete izložbe, nato pa sestavite svoj proračun in preverite, kaj si dejansko lahko privoščite. Razmislite, kaj lahko izboljšate pri svojih financah, ne da bi odprli denarnico.

Sporočilo tedna: Cenim, kar že imam.

Devica

V petek bo polna Luna v vašem znamenju, Devica, zato si vzemite nekaj časa za praznovanje sebe! Projekti in načrti, ki ste jih začeli že v začetku septembra – zlasti tisti, ki so povezani z identiteto in skrbjo zase – se lahko zdaj uresničijo. Če se namesto hitre mode odločite za varčno nakupovanje, boste spremenili svojo garderobo; če se boste posvetili negi kože, pa boste še bolj sijoči! Ta teden boste deležni tudi dodatnega zadovoljstva, ko bodo prijatelji, ki običajno ne upoštevajo vašega mnenja, z veseljem upoštevali vaše odlične nasvete.

Sporočilo tedna: Imam moč! Jaz sem čudovita! Postajam čedalje boljša!

Tehtnica

 

Ker se je v nedeljo Sonce srečalo z zasanjanim Neptunom, vas mika, da bi se podali na vijugasto pot, ki vas bo odpeljala daleč od običajne poti in rutine. Preden pa se odpravite na to pot, se spomnite, da ste letos opravili veliko trdega dela, da bi postali bolj disciplinirani. Ali je tista srečna ura ob treh popoldne ali zmenek s strupenim bivšim res vreden tega, da potisnete svoj napredek nazaj? Polna Luna v Devici v petek vam bo omogočila, da si vzamete dejanski odmor za počitek in sprostitev. Izberite, kaj boste počeli – za delo in užitek – z namerami.

Sporočilo tedna: Ustvarjalnost potrebuje strukturo.

Škorpijonka

Sezona Rib vam je omogočila, da ste se razpustili in se zabavali bolj, kot ste se že dolgo časa. Ne glede na to, ali ponovno hodite na zmenke, preživljate več časa z otroki ali se ponovno ukvarjate z ljubljenim hobijem, lahko dajete prednost temu, kar želite početi, in to je tako dobro. Polna Luna v Devici v petek vas bo opomnila, da lahko v svoj mali svet spustite več prijateljev. Delite, kar imate radi!

Sporočilo tedna: Moje interese je vredno deliti.

Strelka

‘Semena’, ki ste jih posadili septembra, da bi izboljšali svoj ugled ali razširili svojo kariero, cvetijo ob polni Luni v Devici, ki bo v petek. Ne glede na to, ali začenjate z iskanjem zaposlitve ali se veselite napredovanja – končno boste dobili priznanje, ki si ga želite. Ne bojte se prositi za povratne informacije in proslaviti, kako ste prispevali k svoji panogi in svetu okoli sebe. Hkrati se morda ukvarjate z zapleteno situacijo doma ali v družini. Zaupajte, da vas lahko trdni temelji, ki ste jih zgradili, ponesejo skozi to trenutno zmešnjavo.

Sporočilo tedna: Spoštujem svoj uspeh in svoj nered.

Kozoroginja

Veliki načrti, ki ste si jih septembra zastavili za potovanja, višje učenje ali duhovno udejstvovanje, bodo s polno Luno v Devici, ki bo v petek, dosegli velik vrhunec. Kar se je takrat zdelo kot oddaljena zamisel, zdaj lahko postane resničnost. Ko so vse podrobnosti pripravljene, se lahko udobno namestite in uživate v vožnji. Pazite le na prevelike izdatke v soboto, ko Venera v kvadratu z radikalnim Uranom povzroči nekaj nepričakovanih stroškov. V doživljanju vsega tega je toliko veselja, zato ne skrbite, da bi si priskrbeli spominek.

Sporočilo za tedna: Mojim ambicijam je vredno slediti.

Vodnarka

Ko gre za vaše finance, niste prepričani, ali je bolje, da zdaj opravite velik nakup, ali da še naprej varčujete za nekaj boljšega v prihodnosti. Takojšnje zadovoljstvo je še posebej mamljivo, ko se je Sonce v nedeljo povezalo z Neptunom – aspekt, zaradi katerega se počutite nepremagljivi, ko gre za denar! Polna Luna v Devici v petek vas bo vrnila na realna tla z opomini o računih, davkih in naložbah, ki se bodo dolgoročno obrestovale. Kako lahko svoj proračun naredite bolj tekoč, ne da bi se pri tem odrekli disciplini?

Sporočilo za tedna: Ko imam več, lahko več delim.

Ribi

Ker sta se v nedeljo Sonce in Neptun združila v vašem znamenju, se počutite izjemno občutljivi. Ta teden vas bo najbolj neumna stvar spravila v jok, zato poskrbite, da si vzamete več časa za skrb zase. Oglasite se pri prijateljih, ki vas vedno pripeljejo nazaj na varno, ko ste izgubljeni v viharju. Polna Luna v Devici v petek bo usmerila vaši pozornost na najpomembnejše odnose. Čeprav je neverjetno živeti v domišljiji in čutnosti tega trenutka, je čas, da začnete načrtovati skupno prihodnost.

Sporočilo za tedna: Ljubezen je dovolj.

PREBERITE TUDI: Ti znaki zodiaka imajo velike težave z zaupanjem!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj