Nova interpretacija Chypreja
 
Mon Paris je subverzivna nova interpretacija tradicionalnega chypreja: dišava, ki osebo, ki jo nosi, ovije s svežim valom strastnega blišča. Klasični toni chypreja, ki jih tradicionalno odlikuje čudovita, vendar stroga struktura, predstavljajo utelešenje retro pariškega šika. Mon Paris spreminja osnovo prvotnega koncepta: ustvarja novo lahkotno harmonijo z vpeljavo drznega in nadvse opojnega belega chypreja, ki ustreza sodobnemu videnju ljubezni.
 

Vrtoglavi akordi

Datljev cvet je zaradi svojih očarljivih značilnosti, ki s prihodom noči pridobijo izrazitejšo spolno noto, že od nekdaj predmet oboževanja in strahospoštovanja. V postopku izdelave dišave je uporabljena t. i. tehnologija headspace, ki poudari njegove skrite hipnotične lastnosti.
 
Spodnje note krasi jasna belina, ki zaradi dveh različnih vrst pačulija, ki se odlično dopolnjujeta, pusti dolgotrajno in skrivnostno sled vonja. Esenca pačulija prihaja iz Gvatemale, priljubljena pa je zaradi prepoznavnih leseno-jantarnih podtonov. Iz Indonezije prihaja znano pačulijevo srce, prežeto s pikantno toplino. Ti dve vrsti se združita v močan akord, ki pusti dolgotrajno sled poželenja, v kombinaciji z izjemnimi notami mošusa pa se spremeni v edinstveno strukturo, ki izžareva prosojno in čisto belino. Klasična koda je preteklost: spoznajte nov, vrtoglav akord.
 
Celotno sestavo zaokroži čuten in topel mineralni ambroks, ki prinaša nesporen občutek razkošja. Izjemno sodobna, vrtoglavo razkošna živahnost. Čistost dišave, ki ruši meje. Jasna in bleščeča belina.
Rojen je nov chypre. 
 

Informativne cene: Mon Paris EdP 30 ml ~ 55,00 €; 50 ml ~ 84,50 €; 90 ml ~ 110,00 €. Na voljo od aprila dalje.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj