Nato se v ponedeljek Luna sreča z agresivnim Marsom – aspektom, ki je povezan tako s strastjo kot s čustvenimi udarci. Čeprav so vaša čustva lahko zelo intenzivna, ni nujno, da so to dejstva. Počakajte, preden začnete delovati na podlagi svojih čustev!

Dobra novica je, da bo preostanek tedna, ko bomo preživeli ponedeljek, potekal gladko. Celo blaženo! Dobre vibracije dosežejo vrhunec v četrtek, 2. marca, ko se ljubka Venera združi z ekspanzivnim Jupitrom v Ovnu – to se zgodi enkrat letno in je ugodno srečanje teh dveh dobrodejnih planetov.

Istega dne se komunikacijski planet Merkur pridruži stabilnemu Saturnu in nam pomaga ubesediti vso rast naših idej in vrednot, ki smo jo doživeli s Saturnom v Vodnarju od marca 2020 (kar bi morali vsi priznati, da je veliko). Kasneje istega dne Merkur zdrsne v znamenje Rib – sanjsko postavitev, ki jo najdemo v kartah romantikov, ki so pripravljeni tvegati, kot so Heath Ledger, Lady Gaga in Isabelle Huppert. Če ne najdete pravih besed, zakaj ne bi svojih misli raje zapeli?

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close, Kristin Davis, Rashinda Jones, Chelsea Handler, Chris Martin, Jessica Biel, Eva Longoria, Adam Levine, Emily Blunt, Jessice Biel, Eva Mendes, Olivia Wilde, Jon Hamm.

Ovnica

Ne glede na to, ali vas motijo posnetki znancev na raznih potovanjih, medtem, ko ste vi obtičali v službi, je vzdušje tega tedna takšno, da raje ignorirajte skupinski klepet in preklopite telefon na ‘ne moti’. Stvari se obrnejo v četrtek, ko se v vašem znamenju enkrat letno srečata čudovita Venera in radostni Jupiter. Privoščite si nego obraza! Sprostite se! Dobro ste videti!

Sporočilo tedna: Jaz.

Bikica

Zaradi denarnega stresa se na začetku tedna počutite slabo. Morda se ukvarjate z dolgovi ali ste v zanki primerjanja in obupa. Na srečo se do četrtka počutite veliko bolj sposobni pustiti vse skupaj pri miru in se osredotočiti na svoje delo. Več odgovornosti na delovnem mestu poskrbi, da se boste do konca tedna počutili produktivne in uspešne.

Sporočilo za tedna: Nagrada.

Dvojčici

Morda iz nečesa naredite veliko večji problem kot je v resnici. Tako zlahka stvari vzamemo osebno, vendar največkrat ta prijatelj, sodelavec ali celo sovražnik ne misli nič slabega – na koncu koncev se vsi zanimajo le zase. Na srečo imate v četrtek priložnost, da se povežete s svojo skupnostjo in počnete nekaj, kar imate resnično radi. Pojdite tja, kjer imate priložnost za rast.

Sporočilo tedna: V svojem duhu.

Rakica

Teden se začenja z občutkom, da ste razpoloženjsko v nihanju in hkrati skromno srečni, da vam dajo mir. Do četrtka pa se počutite spočiti, obnovljeni in pripravljeni, da se postavite na noge! To je ugoden dan za razgovor za službo, pomemben sestanek s šefom ali večerno druženje s prijatelji. Naj vas vidijo in proslavijo!

Sporočilo tedna: Preboj.

Levinja

Konflikti s sodelavci ali prijatelji bodo na začetku tedna stvari še poslabšali. Zato ste se do torka pripravljeni okdlopiti in si vzeti nekaj časa zase. To je odličen teden, da se lotite raziskovalnega projekta, načrtujete potovanje ali pa preberete kako dobro knjigo. Če ste se prijavili na kaka izobraževanja ali na delovna mesta, lahko v četrtek prejmete nekaj dobrih novic!

Sporočilo tedna: Zaupaj.

Devica

Stres na delovnem mestu se vam bo na začetku tedna morda zdel zelo obremenjujoč. Poskusite ne jemati šefovih nihanj razpoloženja tako osebno. Čeprav vas to lahko razjezi, se vse te drame ne nanašajo na vas. Stvari se razjasnijo pozneje v tednu, ko se s sodelavci odpravite na pijačo – ne toliko zato, da bi izpovedali svoje frustracije, ampak bolj zato, da bi se zabavali!

Sporočilo tedna: Sprostitev.

Tehtnica

 

Ta teden čutite pritisk, da morate nekaj pokazati svetu. Ali to počnete zato, ker imate nekaj za deliti? Ali pa se samo počutite dolžne, da dokažete svojo vrednost? Ne glede na to, ali se odločite za to ali ne, druga polovica tedna prinaša nekaj izjemnih priložnosti za povezovanje z romantičnimi in poslovnimi partnerji.

Sporočilo tedna: Skupaj.

Škorpijonka

Poznate tiste zapadle obveznosti, s katerimi bi se morali ukvarjati že avgusta? Če se jih še vedno niste dotaknili, boste teden morda začeli v stresni megli, saj ste v skrajnem roku, da jih opravite. Ne glede na to, ali jih boste dokončali ali ne, olajšanje pride v četrtek, zlasti v zvezi z delom, telesno pripravljenostjo in vsakodnevnimi opravki. Kar se je nekoč zdelo težko, se zdaj zdi preprosto. Uživajte v tem.

Sporočilo tedna: Katarza.

Strelka

Teden začnete v enem od svojih znanih razpoloženj, v tistem nizkoenergijskem stanju, ko se vam zdi, da se vas želijo vsi znebiti. Celo vaš partner! Celo vaši najboljši prijatelji! Na srečo se stvari hitro obrnejo in do četrtka boste v popolnoma drugačnem razpoloženju. Uživajte v ustvarjalnem navdihu, romantični blaženosti ali prepotrebnem kakovostnem času z otroki!

Sporočilo tedna: Sreča.

Kozoroginja

Na začetku tedna se počutite nadvse preobremenjeni zaradi vsega dela, ki ga morate opraviti, da bi uredili svoj dom. Ne glede na to, ali gostujete, prodajate ali pa ste preprosto obupani, da bi končno uredili stvari, bo do četrtka vaš prostor čudovito spremenjen. Zakaj si ne bi privoščili kopeli v sveže očiščeni kadi? Uživajte v svojem miru!

Sporočilo za tedna: Tempelj.

Vodnarka

Ne glede na to, ali imate opravka z dojenčkom, ki mu izraščajo zobje, ali s stresnim najstnikom, ki se pripravlja na maturo, se na začetku tedna počutite preobremenjeni s svojimi starševskimi dolžnostmi. Na srečo se stvari umirijo do torka, ko se končno lahko vrnete v ustaljen ritem. Drugega vas sprehod in pogovor s prijateljem po soseski navdihneta in navdušita za prihodnost.

Sporočilo za tedna: Krog.

Ribi

Na začetku tedna se vam zdi, da nekaj ni v redu. Niste povsem prepričani, kaj to je, vendar to čutite v svojem drobovju. Če se ne morete znebiti nemira, vam intenzivna vadba (ali celo samo več gibanja kot običajno) pomaga, da se otresete slabih vibracij. Vendar se v torek stvari spremenijo na bolje in v četrtek boste dobili odlične novice o denarju! Držite se! Kmalu bo bolje!

Sporočilo za tedna: Varnost.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj