Luna, ki nastopi ob 19.28 po našem času, bo prinesla spremembe in premike na nepričakovane načine, ki bodo povečali trenutno smer naših življenj.

Dan pred polno Luno se bosta Venera in Mars ujela v kvadrat. V igri so lahko strast, želja in agresija, zato je pomembno, da prevzamemo nadzor nad svojimi čustvi – kar bo morda izjemno težko storiti. Dva dni pred polno Luno je planet “velikega buditelja” Uran, ki je v fiksnem zemeljskem znamenju Bika, aktiviral Sonce v Vodnarju, da razkrije svoj pravi jaz. Ker je Uran sodobni planetarni vladar Vodnarja (tradicionalni planetarni vladar je Saturn), bo to imelo na nas izjemen vpliv.

Na dan polne Lune bomo izkusili čustvenost naše karte in srca, ki se bodo prebudila. Uran se 5. februarja poveže z Luno in nas prosi, da svetu brez oklevanja izrazimo svoja najgloblja čustva. Ker nam Mars v Dvojčkih daje dodatno spodbudo, da izrazimo svoja najgloblja čustva, bomo nagnjeni k temu, da jih razkrijemo. Pomislite, da energija te polne lune deluje kot serum resnice – vse, kar smo čutili – od dobrega do slabega; od lepega do grdega – pride na plano.

Razumljivo je, da lahko pride do prepirov, če ne bomo uporabili pravih besed ali če bomo brezčutni v naglici, da bi se umaknili iz strupene dinamike. Čeprav hrepenimo po svobodi, bomo želeli biti prijazni do drugih, saj se Merkur v Kozorogu in Neptun v Ribah naslednji dan uskladita. Ne glede na to, kaj bomo izrekli 5. februarja – naslednji dan prinaša obžalovanje in opravičila, zato je pametno, da smo v celotnem dramatičnem procesu sočutni tako do drugih kot tudi do sebe.

Razlog, zakaj govorimo in uveljavljamo svojo moč, je v tem, da Mars in Uran želita, da se osvobodimo in izstopimo iz okoliščin, ki nam ne ustrezajo več. Zavesa se je dvignila z naših oči in lahko vidimo, kakšne spremembe se morajo zgoditi, da bi bili uspešni in radostni. Pripravljeni smo iti naprej. Katera dejanja je treba izvesti?

Ne dovolite, da bi vas samoprevara zavirala. Edino, kar morate storiti, je, da se vprašate, ali ste v teh razmerah in dinamiki resnično srečni. Če niste, potem veste, da je čas, da začnete znova v drugi smeri. Iskrenost in ljubezen do sebe nas vodita k našim ciljem in blaženost bomo lahko dosegli, če bomo resnicoljubni in resnični do sebe.

Naša potreba po nadzoru nad situacijami in drugimi nas lahko zadržuje v nezdravih odnosih in situacijah. Tudi strah pred spremembami in rastjo, ki ga večina od nas nosi globoko v sebi. Stopiti iz območja udobja – ne glede na to, ali gre za negativno ali pozitivno izkušnjo – je težko, saj smo bitja navad. Zaradi doslednosti, po kateri hrepenimo kot ljudje, si težko na novo predstavljamo življenje.

A brez preobrazbe bodo stvari ostale enake za vedno. Čeprav je razvoj lahko izziv, sta napredovanje in napredek nujna elementa življenja. Če se ne bomo spremenili – bo to namesto nas storilo vesolje brez naših rok, ki bi vodile smer. Prepustite se, ali pa vas bo nekaj potegnilo.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 6. do 12. februar 2023

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj