Ponovno vam predstavljamo dišavne novosti, ki nas bodo grele v hladnih jesenskih in zimskih dneh. Nekatere so že na voljo, ostale pa lahko pričakujemo v kratkem.

LOLITA LEMPICKA

Midnight Sun se nam ponuja v modro vijolični embalaži, ljubko kičasti, značilni za Lolito Lempicko. Na voljo bo le omejen čas.

Lolita Lempicka Midnight Sun

BVLGARI

Voile De Jasmin je nedolžen in čuten ženstven vonj, na voljo v omejeni izdaji. Note, ki jih vsebuje: jasmin Sambac, italijansko bergamotko, cvetove pomarančevca, rožni les, ylang-ylang, mimozo in vrtnico.

Bvlgari Voile de Jasmin

LA PRAIRIE

Brilliance Silver Rain bo omejena luksuzna izdaja že znanega Silver Rain. Steklenička bo okrašena s preko 3000 Swarovski kristali.

La Prairie Brilliance Silver Rain

Midnight Rain je cvetlični vonj, zgrajen okoli čutnih lesnih not. Vrhnje note: guava, mandarina, granatno jabolko, frezija. Osrednje note: bela lilija, vanilija, orhideja, cvetovi slive in ambre. Spodnje note: pačuli, vetiver, kašmir les in muškat.

La Prairie Midnight Rain

GUERLAIN

Mayotte je naslednik ukinjene Mahore iz leta 2000. Vrhnje note: neroli, frangipani. Osrednje note: tuberoza, ylang-ylang, jasmin in spodnje note: sandalovina, vanilija, vetiver.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj