CLINIQUE

Aromatics Elixir Velvet Sheer je milejša različica Aromatics Elixir-ja. Vrhnje note so esenca bulgarske vrtnice in kamilice, ki se nadaljujejo z lilijo, ylang-ylangom, jasminom in zaključijo z vetiverjem, pačulijem in ambro. Zanimivost je tudi gelasta tekstura vonja, ki malce spominja na dišavno olje.


 Clinique Aromatics Elixir Velvet SheerDIOR


Pure Poison Elixir je globlja in bolj čutna verzija Pure Poison vonja in vsebuje cvetove pomarančevca, jasmin Sambac, zeleno mandarino, vanilijo, ambro, mandlje in kakavovec. Mamljiv cvetlično orientalski vonj.


Dior Pure Poison Elixir


Midnight Charm je poseben vonj, ki uteleša magičnost posebnih trenutkov, ženstven in zapeljiv. Note: listi božjega drevca, zmrznjena bergamotka, ličijeva sredica, rdeči jasmin, sveža kaplja snega, bela vrtnica, zmrznjen kostanj, kašmir muškat ter zlata ambra. Čuten lesni vonj.


Dior Midnight CharmCACHAREL


Amor Amor Elixir Passion je orientalska verzija originalnega Amor Amor. Ohranje sadno-cvetlične karakteristike svojega predhodnika in hkrati dodaja toplino in čutnost. Vrhnje note: rdeča pomaranča, črni ribez in mandarina. Osrednje note: tiare, jasmin Melati, lilija. Spodnje note: sandalovina, les Palmyre in olje benzoin. Na voljo kot EdT, 30ml in 50ml.


Cacharel Amor Amor Elixir Passion


Noa Perle, tretji del vonjev Noa je na voljo od začetka oktobra. Vonj sta skreirala Domitille Bertier in Olivier Polge in vsebuje belo potoniko, frezijo, cvetove pomarančevca, cvetove lešnika, kumkvat in roza poper. Bolj poln, sočen in čuten vonj od predhodnikov.


Noa Perle

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj