BVLGARI Omnia Améthyste prihaja predvidoma jeseni, z rožnato grenivko, irisom, bolgarsko vrtnico, na podlagi sončnice in sončnega lesa.

 Bvlgari Omnia Amethyste


CARTIER Delices de Cartier Eau Fruitee je igriva, sadna, nepredvidljiva različica lanske novosti, z bergamotko, mandarino, rabarbaro, višnjo morello, jasminom, sandalovino in ambro.


Cartier Delices de Cartier Eau Fruitee


 
CERRUTI 1881 Lumieres d’Eté. Marca lahko pričakujemo “poletne luči”, cvetlično-chypre različico klasika 1881, s potoniko, magnolijo, pačulijem, breskvijo in »sončnimi poudarki«.


Cerruti 1881 Lumieres d'Ete


CHANEL se je letos, ta mesec podal v vode nišnih vonjev, po sledeh Armanija (Armani Prive) in Hermesa (Hermessence), in nam ponudil Les Exclusifs de Chanel, linijo 10 vonjav, vseh v 200 ml stekleničkah. Štiri najdemo v že obstoječem butičnem izboru, Chanel No. 22, Bois des Iles, Gardenia in Cuir de Roussie, preostalih 6 pa je delo Chanelovega hišnega parfumskega mojstra, Jacquesa Polga. Coromandel so navdihnile kitajske lakirane »španske« stene, ki jih je zbirala Coco, in je orientalski vonj z ambro. 28 La Pausa je zgrajen okrog irisa, imenovan po hiši Coco na jugu Francije. Bel Respiro je pomladanski, svež, zelen vonj, No. 18 temelji na semenu ambrette in je poimenovan po Chanelovemu butiku z dragulji na Place Vendôme. 31 rue Cambon je chypre, Eau de Cologne pa živahen cvetlični vonj s citrusi, bergamotko in nerolijem.


Les Exclusifs de Chanel 
Najverjetneje pa nas proti koncu leta končno čaka tudi pričakovani, sanjski Reve.


CREED Virgin Island Water bo svež, citrusast unisex vonj, na voljo od marca, sestavljajo ga bela bergamotka, jamajčanska limeta, siciljanska mandarina, indijski jasmin in tonkinski mošus.


Creed Virgin Island Water


Letos načrtujejo tudi izdajo treh vonjev v usnjeni škatli, za 1500 €.


DAVIDOFF Cool Water Wave prihaja aprila, odpre se s sadnimi poudarki, lubenico, mangom, pasijonko in guavo, sredica je cvetlična, s frezijo in potoniko na podlagi sandalovine, irisovega lesa, ambre in mošusa.


Davidoff Cool Water Wave


DIOR Miss Dior Chérie Eau de Toilette. Od januarja je Miss Dior Cherie na voljo tudi v obliki toaletne vodice, kjer cvetlično sredico tuberoze in jasmina zamenja frezija.


Dior Miss Cherie Eau de ToiletteDior pa nam bo jeseni ponudil tudi novo linijo parfumov s podpisom Johna Galliana. Če gre soditi po njegovem vonju Diptyque-ove svečke, bodo hiti. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj