Paco Rabanne 1 Million se začne veseljaško s serijo svetlih not­. Svežina grenivke, poprova meta in rdeča mandarina v zgornji noti vas vabijo, da ste očarani. Sledi redka vztrajnost srednje note, ki jo sestavljajo olje vrtnice (absolute), cimet in začimbne note. Opazen kontrast v kombinaciji uglajene čutnosti in vpadljive moškosti. Potem pa odkrijemo edinstveno žametno harmonijo usnja, belega lesa, jantarja in esence indonezijskega pačulija.­

Paco Rabnane 1 Million­


1 Million bo na voljo kot EdT v 50 ml in 100 ml. Vodica po britju prihaja v 100 ml steklenički in ponuja takojšnji občutek svežine in udobja. Nega po britju v 75 ml tubi preprečuje poškodbe na bolj občutljivi koži, sploh ob vsakodnevni uporabi. Deodorant v spreju (150 ml) in deodorant v stiku (75 ml) omogočata dolgotrajno zaščito z ostro svežim občutkom. Gel za tuširanje v 150 ml tubi pa s svojo kremno peno zaščiti naravno obrambo povrhnjice.

Video oglas:


Za predstavitev obraza nove dišave 1 Million je bil tako optimalen izbor mlad, naravno eleganten model Matt Gordon. Njegova kariera vrhunskega modela je nekakšna zgodba o uspehu … Nevsiljivo in šarmantno lep, obenem pa tudi odličen plesalec.

2 KOMENTARJI

  1. Tale parfumček je pa res zelo poseben. Na začtku nežen, zatem šokira, na kncu pa se razvije zelo zanimiv vonj. Sem si ga ogledovala na dopustu, pa ga moj dragi ni želel vzeti. Je vztrajal pri svoji klasiki Versace frishe (svetlo moder).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj