… občutje, ko iznenada ugotovimo, da je prišla pomlad. Tako rahel in tako nežen občutek, da ga je skorajda težko prepoznati. Je kot piš vetra. Ujame nas, ne glede na to, kje smo: v postelji pri odprtem oknu, drveč po avtocesti in nas po obrazu pobožajo sončni žarki, ali ko se pozno zvečer po dežju sprehajamo po mestu ali zarana bosonogi tekamo po vlažni travi svojega vrta.
 
 
Vonj po svežem cvetju, nežni šmarnici, jutranji rosi. Vlaga je celo na naših trepalnicah, ko obraz potopimo v spomladanski šopek cvetja. Nekje v ozadju kovačnik, čudovit v prosojnosti.  In še ena esenca, ki povsem ponazori ta trenutek: vonj po zemlji, globoki, vlažni, bistveni – to je Akigala les®, ki se širi v  vsej svoji polnosti. 
 
Ta šumeči blišč zgodnje pomladi je esenca nove dišave Miu Miu L’Eau Bleue. Steklenička je še vedno z ikonskim Miu Miu matelassé vzorcem, toda Miu Miu L’Eau Bleue obuja modro bravo v transparentni obliki – z lesketajočo svetlobo v notranjosti in številnimi odsevi. Na vrhu je pastelno rumen pokrovček, ki spominja na sijoče Miu Miu dekle. Ta osupljiva steklenička komaj čaka, da jo razkrijemo. Kot darilo, ki ga moramo odpreti! 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj