… lepoti življenja. Bouquet de Printemps (pomladni šopek) krasi osvežilno srce iz najplemenitejših sestavin (absolut arabskega jasmina, absolut cveta pomaranče, akord šmarnice in esenca bergamotke), poudarjen pa je s prefinjenim, sadnim in slastnim nasmehom.
 
 
Dišava La Vie est Belle Bouquet de Printemps kot resnična oda pomladi vsebuje skrbno izbrane sadno-cvetlične orientalske sestavine, zaradi katerih je spontana in veličastna kot ponovno razkrivanje strasti do življenja. Nova gurmanska radost je navdihnjena z izvirno dišavo, krasi pa jo cvetlični aranžma, ki slavi svežino, sladkost sadja in ostrino.
 
Šopek vsebuje kultni iris, cvetlico sreče, ki jo, kot vedno, spremljajo slastne note vanilje. Tukaj je tudi LMR-jev absolut delikatnega in čutnega arabskega jasmina, simbola ženskosti, pridružil pa se mu je tudi pridih viljamovke. V srcu kompozicije se skriva nov akord šmarnice, simbol ponovnega rojstva, mikavnost, ki jo zaokrož je malce retro, slasten akord bombona s poudarki vaniljevega sladkorja v prahu in kandiranega sadja. Ljubek in mehak pridih pačulija segreje ta nadvse očarljivi šopek v dišavi, ki uteleša vse ženske čare pomladi.
Informativna cena: 50 ml ~ 88,14€
loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj