… privlačna, uporablja vse svoje trike, da zapelje moškega, ki ga ljubi in nenehno igra igro ljubezni. Če je zapeljevanje igra, čaranje ni goljufanje.

Dišava

Izredno modna, orientalsko cvetna. Nekaj kapljic dišave na koži je dovolj, da se razvijejo čutni in čarobni akordi. Prepovedana robida in sočna mandarina odkrijeta svoje privlačne note za lažji lov na ljubezenski plen. Še bolj zasvajajoča in dragocena je tuberoza, ki se spoji s fascinantnim jasminom. Prepoznavna vanilja, intenzivni pačuli in hipnotični rum ustvarijo dolgo trajajočo dišavno sled.
Pod ta čarobni dišavni dodatek sta podpisana Daphné Bugey in Christophe Raynaud, ustvarjalca celotne Kenzo Jeu d’Amour linije.

Kenzo Jeu d’Amour Eau de Parfum in Eau de Toilette

Ljubezen je igra, ki jo želimo oživeti vsak dan. Igra, h kateri zvabi privlačna in čutna ženska, katere parfum je popolni dodatek k njeni zapeljivi osebnosti. Sočno granatno jabolko, krvavo rdeča mandarina, mehki čajni akordi – fuzija med meseno tuberozo in svetlo frezijo, preko podlage iz sandalovine in mošusa. Ko se igra razvije, se ona odloči za bolj živahno toaletno vodico, s sočno zelenimi cvetnimi notami, ki razkrivajo bolj bleščečo podobo njene osebnosti.

Sveža hruška sreča cvet limonovca. Svetel začetek – eterična frezija se razvije v dišavno sled bogate tuberoze. Delikatna čutnost tega cvetnega dueta – igra je končana. Beli mošus nežno sede na podlago cedrovine.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj