Parfum je varna in enostavna izbira za moške in ženske. Ampak kateri parfum je najboljši, da bi ga podarili? Tukaj je nekaj blagovnih znamk parfumov, za katere menimo, da so kot nalašč za ta namen!

Armani parfum

Giorgio Armani je eden najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. Parfumi Amani imajo nedvoumno eleganco, kakovost in uspeh. Dišavi, ki jih je proizvedel Armani, so priljubljene pri številnih moških in ženskah. Dišave za moške Armani Acqua di Giò in Armani Si sta postali klasični in so še vedno med najbolj priljubljenimi parfumi vseh časov. Ampak tudi pri damah so parfumi Armani eni od najljubših. Vsak vonj Armani je edinstven in zato je enostavno najti tistega, ki ustreza vaši osebnosti in priložnosti. Če želite imeti elegantno darilo, izberite za letošnji božič parfum Armani.

Chanel

Coco Chanel je bila francoska kraljica mode. Oblačila, ki jih je oblikovala, so bila bolj elegantna in ženstvena od vsega, kar je bilo v njenem času. Njen prvi parfum, Chanel Nº5, je bil takojšen uspeh in je še vedno eden najboljših parfumov na vsem svetu. Klasični parfum — prvič je bil izdelan leta 1921 — se je v preteklih letih spremenil v ikono. To je bil prvi ne-cvetni vonj za ženske, saj je Chanel bila mnenja, da naj bi ženske “dišale kot ženske, namesto rož”. Danes ima blagovna znamka Chanel na trgu na voljo veliko parfumov, tako za ženske kot tudi za moške. Boljše blagovne znamke, kot je legendarni Chanel, ki bi jo lahko izbrali za darilo, ne boste našli!

Dior

Dior je ena izmed najbolj ekskluzivnih francoskih blagovnih znamk. Njene dišave so namenjene elegantnim in lepim ženskam. Dišave so vedno ženstvene in uporabljajo cvetove, kot so jasmin in vrtnice, z izjemno bogatimi vonjavami. Parfumi Dior so znani po svoji visoki kakovosti. Razvijajo jih v laboratorijih, uporabljajo pa se samo najboljše surovine za parfume, ki se še vedno proizvajajo ročno, da ohranijo tradicionalne obrti parfuma. Popolno božično darilo!

Če izberete parfum ene od teh treh blagovnih znamk, se je skoraj nemogoče zmotiti. Prepričani smo, da bodo vaši najdražji prijetno presenečeni. Vesel božič!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj