Prihaja novo vznemirjenje … novo občutenje … Poletje 2008. Vonj zagorele polti, osvežene z energijskim valom morja. Je svež, je čuten, je dinamičen. Je mikavna esenca poletja. Predstavljamo poletno dišavo za moške Jil Sander Sun Men Fresh.

Jil Sander Sun Men Fresh izraža občutek popolne svobode, lahkotnosti … kot bi se sveže morje zlilo v eno s toplino kože. Béatrice Piquet, snovalec parfuma, se je odločil obdržati klasične sestavine vonja, vendar jih je poudaril s še bolj izraženo svežino. Rezultat: seksi, vodna in ambrasta harmonija, ki ugaja vsakemu moškemu!

Jil Sander Sun Men Fresh

Zgornje note so kot pljusk morja, soli in poletne sapice; poživljajo z brezčasno tonificirajočimi notami bergamotke. Srce je presenetljivo sveže, s podpisom Sun Men sončne slive in muškatnega oreška, pomešanih z začinjenimi obrazi geranije in kardamoma. Spodnje note so prežete s čutno toplino gole kože poletja; skupaj z mošusom in ambrastimi toni izzvenijo v nežno, subtilno moškost.

Jil Sander Sun Men Fresh steklenička je tokrat povsem čista, v njej lahko še bolje občudujemo modrino morja, medtem ko popularna oranžna barva predstavlja izraz zabave, poletne sproščenosti, barvite mode.

Na voljo je EdTSpray 125 ml, priporočena cena pa je 45,08 €.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj