Moč in eleganca. Ostrina in ravnovesje. Združeni. Injekcija fluorescentne barve. Značilno Jil Sander. Ženske so se zaljubile. Energija, navdih, vznesenost. Nove vibracije.

Nova dimenzija Jil Sander Sport for Women dišave, ki v vsej živahnosti razkriva vsa občutja morja: vitalnost poletnega zraka, pomešanega s soljo; harmonijo valov, ki se lomijo ob obali; čudovit občutek bosih nog na peščeni podlagi. Kot nalašč za športne aktivnosti v vročem poletnem dnevu dišava Jil Sander Sport Water for Women poživlja, vzpostavlja ravnovesje, povezuje duh in čutila.

Jil Sander Sport Water for Women

Zasnova dišave je cvetno-lesno-mošusna; z njo je ustvarjalka parfuma Emilie Coppermann želela doseči svežino in čutnost hkrati. Sijoče zgornje note zelenih breskovih listov in bogatega Yuzu-ja se mešajo semeni rajskega afriškega drevesa, kar deluje izjemno energijsko. Cvetno in ženstveno srce je rahločutno akvatično: beli čaj, listi vrtnice in jasmin. Spodnje note so prepletene s toplo ambro, svetim drevjem iz Galapagosa in nakazujejo skorajda mističen vonj.

Čista in jasna steklenička opeva kristalno modrino morja.

Jil Sander Sport Water for Women linija vključuje naslednje izdelke:

  • EdT 50 ml in 100 ml (40,06 € in 57,07 €);
  • Revitalizing Shower Gel 150 ml (18,02 €);
  • Revitalizing Body Lotion 150 ml (18,02 €).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj