Parček, ki je bil nadvse zaljubljen, se je lani razšel, a sta od januarja letos spet skupaj. A čeprav sta delovala nerazdružljiva, nosečnosti ni nohče pričakoval – sploh ne tako kmalu. “Gigi je noseča in z Zaynom sta tako zaljubljena,” je povedal vir. “Od nekdaj si je želela ustvariti držino z Zaynom.”

Gigi Hadid je sicer pred le nekaj dnevi, 23. aprila, dopolnila 25 let, rojstni dan pa je praznovala s Zaynom in sestro Bello Hadid. Objavila je tudi fotografijo torte.

Gigi in Zayn sta postala par že leta 2015 in se prvič razšla marca 2018. kmalu sta bila spet skupaj in se ponovno razšla januarja 2019. takrat je Gigi dejala, da ima Zayn “preveč problemov sam s sabo”, glede katerih mu ona ne more pomagati. “Popolnoma se je odrezala od prijateljev, ko je bila z Zaynom,” je povedal vir. “Vso svojo energijo in čas je posvetila njemu in to postane preveč.”

Po tem, ko se je razšla z Zaynom Malikom, se je vselila skupaj z novim fantom, s katerim so jo videvali avgusta 2019, a njuna zveza je v pičlih dveh mesecih razpadla.

PREBERITE TUDI: Sta Zayn Malik in Gigi Hadid spet skupaj?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj