Zayn Malik in Gigi Hadid sta bila eden najbolj priljubljenih zvezdniških parov, dokler se nista pred natanko letom dni, januarja 2019, dokončno razšla. Tudi pred tem sta imela kar pestro razmerje, saj sta že pred dokončnim razhodom večkrat prekinila in nato ponovno nadaljevala zvezo. A vse kaže, da ne moreta eden brez drugega, saj so ju ponovno opazili skupaj.

Parček, ki se je videval kar nekaj let, so za vikend opazili v New Yorku, kjer sta se sprehajala, držeč se za roko. Malik, ki je v nedeljo dopolnol 27 let, in Hadid, 24, sta bila videti srečna, sproščena in zaljubljena, paparaci pa so ju ujeli, kako sta se vračala v njeno stanovanje.

Malik in Gigi sta postala par novembra 2015, se nato marca 2018 za kratek čas razšla; nato nadaljevala svojo romanco in se januarja lani ponovno, tokrat dokončno, razšla. A morda pa le ne tako zelo dokončno?

Pred mesecem dni, decembra 2019, je Gigi objavila na Instagram, da kuha po receptu Malikove mame, kar je nato objavila še njegova mama kot svojo Instagram zgodbo.

PREBERITE TUDI: Takšen je najljubši burger slavne Gigi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj