François Demachy – ki ga je navdihnila popolnost Fendijevega stila in apretur, ki ga opisuje kot “vse prej kot razsodnega” – si je zamislil dišavo na osnovi cvetov pomarančevca. “Ta starodavni cvet,” pravi, “je vseprisoten v mediteranski kulturi, vendar smo z njim ravnali drugače, nespoštljivo, zelo sodobno in precej flamboyantsko.”

Fendi Palazzo

Dišava, radikalna in patricijska, se dviga kot steber.

Mandarina, bergamotka, limona in rdeči poper komaj razgalijo svoje bleščeče volute,

ko nadnje planejo cvetovi pomarančevca v družbi jasmina in bolgarske vrtnice. Bledi cvetni listi, ki v gibanju zagorijo in osvobodijo ves njen šarm in smelost. Ta vodoravna dišava, pozorna na lepoto oblik, počiva na osnovi iz plemenitega lesa in uravnoveša svojo gorečnost z zanesljivim in svilnatim dotikom pačulija in gvajaka.

“Palazzo” je več kot zgolj ime. Ni samo metafora za Rim in Fendi, ampak odraža tudi evokativno moč dišave in daje steklenički njeno strukturo. Njena enotnost leži v kontrastu klasične preprostosti pravokotnega telesa in baročnega sloga pokrovčka z dvojnim “F”. Fasada Palazzo Fendi, dom blagovne znamke v Rimu, je upodobljena na hrbtni strani.

Fendi Palazzo linija izdelkov

Na voljo je paleta izdelkov:

  • EdP 90 ml, 50 ml in 30 ml (94,64 €, 66,32 € ter 43,12 €)
  • Voluptuous Body Creme 200 ml (60,89 €);
  • Precious Shower Gel 200 ml (32,68 €);
  • Shimmering Creamy Body Milk 200 ml (37,52 €).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj