Strastna. Zapeljiva. Omamna. Dišava je odsev njenega notranjega duha, sijoče svetlobe, ki se ji ne more upreti nihče v njeni bližini.

”Naš namen je bil ustvariti večno dišavo. Vedeli smo, da želimo kultne elemente in zlato je bilo od nekdaj zaščitni znak Donne Karan. Zlato je zelo prvinsko in čisto – je toplo, je sexy in je večno.” – Donna Karan

Donna Karan Gold

Vonj

Kot vonjGold poveličuje tako prvinsko čistost kot skrito kompleksnost ženskega bitja. Edina cvetlica, hkrati tudi Donnina najljubša, lilija iz Casablance, cveti v njenem srcu. Hkrati je nežna in dišeča, resnično ženstvena, kot tudi intenzivna in dramatična. Zlato poudarja zračnost cvetnih lističev lilije z igrivo akacijo in jih nato popraši s svetlikajočim se zlatim prahom. Bela nageljnova žbica s svojo mehkobo dišavi podarja harmoničnost, medtem ko sled jasmina obogati njen luksuzni značaj. Zlati balzam doda intimo, ki ji sledi edinstvena lahkotnost tekoče ambre. Eksotična sled pačulija iz Vzhodne Indije dišavo ovije v končno svilnato tančico.

Donna Karan Gold z mehko, toplo svetlobo odseva ogenj ženskega duha. Je zaupno čutna, prepričljivo ženstvena – kreirana za ženske polne svetlobe in življenja.

Embalaža

Donna Karan Gold je luksuzno ujeta v embalažo, ki je že elementarno tako zapeljiva kot dišava sama. Njen sijaj privlači, njeni materiali vabijo k dotiku. Odsevajoč notranjo mehkobo in zunanjo moč ženske, se parfumska voda nahaja v retangularni, v barvo tople ambre obarvani steklenički, ki jo kot luksuzni ščit obdaja pozlačen metalni ovitek.

Zaključek stekleničke je v emblematični črni barvi Donne Karan, črna pumpica in črn ebenovinast pokrovček. Shranjena je v lesketajoči se zlati škatlici s črnimi detalji.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj