Midnight Poison se kot simfonija vonjev odpre z mehkimi akordi sveže bergamotke in mandarine. Potem izbruhne karizmatična in omamna cvetlična nota – esenca vrtnice, ki se ji ob finalu pridružita pačuli s svojo globino in poltena ambra.

dior_midnight_poison

Francois Demachy, Diorjev snovalec dišav, je za Midnight Poison ustvaril vesolje presenetljive globine, v katerem ne najdemo lepo vzgojenih cvetnih šopkov. Zato pa odkrijemo radikalno, inovativno in zahtevno kompozicijo, ki jasno in glasno izpričuje svoj olfaktorni značaj. Ustvaril je pretkano mešanico ekstrakcije in distilacije ter višjo koncentracijo esence, ki je noti vrtnice prinesla edinstveno globino. Tako zelo ženstvena vrtnica se preobrazi ob srečanju s skoraj živalsko močjo pačulija. Ambra, ki ima zelo čuten vonj, zagotavlja živalski podobno noto, ki je primanjkuje vrtnici.

Steklenička parfumeske vode Midnight Poison je magična, skrivnostna študija modre. Ne en sam odtenek, temveč pretanjena paleta modrine – kobaltno modra, ultramarin in modro-zelena – ki poudarja postopek barvanja stekla in daje steklenički neubranljivo globino. Uporaba teh tehnik omogoča steklenički, da združuje dva vidika polnoči: vzdušje polne Lune z njeno srebrno jasnino (v steklo vgravirane srebrne črke (Midnight Poison”) in mračnost globoke, temne noči (robovi pokrovčka).

Spodaj pa si lahko ogledate reklamni oglas za Midnight Poison s privlačno Evo Green.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj