Ohladite kožo skoraj tako kot to počne … hladilnik. Vznemirite vaša čutila. Predstavljamo Davidoff Cool Water Freeze Me za moške in Davidoff Cool Water Woman Freeze Me za ženske. Tokrat Davidoff Cool Water dišavi puščata ob strani ikonsko metalik modrino in se resnično predajata hladni svežini in ledeno beli barvi. Modra barva je opazna skozi luknjico ledu ter nudi idealno ozadje za podpis Freeze Me. Steklenički sta kot bi ju zamrznili … kot bi se led dvigoval proti vrhu. Občutite drget in trepetajte v pričakovanju …

Dišava za moške

Davidoff Cool Water Freeze Me je ledeno sveža vitalna interpretacija klasične Cool Water dišave, nastale pod “nosom” Philippa Boussetona. V zgornjih notah – mikavni citrusi – limona, mandarina, grejpfrut, pomešani v morsko harmonijo, ki napolni telo z močno energijo. Srce je aromatično in začinjeno – hrustljavi poudarki bazilike, žajblja, mente in brinja, ki so v harmoniji s cvetočo geranijo. V spodnjih notah se uspešno razvijejo vibrirajoči toni ambre, kadila in mošusa. Prava lesna infuzija.

Davidoff Cool Water Freeze Me

 

Dišava za ženske

Davidoff Cool Water Woman Freeze Me v zgornjih notah vsebuje hrustljave liste mete in zdrobljenega ledu, glavno odstopanje od originala pa se skriva v prepoznavnem ananasu, ki deluje nadvse poživljajoče. Srce je cvetno, lahkotno in res zračno: mešanica vodne vijolice in poletnega jasmina z dodatkom bambusa in morskega akorda simbolizira svobodo in pobeg. Spodnje note so svilnate in čutne zavoljo sandalovine in perunike, ambre in mošusa, ki jih odlično zaokroži žametna breskev.

Davidoff Cool Water Woman Freeze Me

Na voljo sta Davidoff Cool Water Freeze Me EdT Spray 125 ml in Davidoff Cool Water Woman Freeze Me EdT Spray 100 ml (vsak 39,03 €).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj