Nedolžna, svobodna, eterična. Daisy Dream. Preprost šarm, zasanjanost, mladosten duh in čista romantika jo opisujejo najbolje. Daisy dream odseva marc-ovo neustavljivo mešanje detajlov, elegance in ženstvenosti. Nova interpretacija ikonskega motiva marjetic. Nadvse sveža.

Dizajn

Daisy Dream je nov dodatek družini Marc Jacobs dišav, vendar na povsem izviren, drugačen način. Elegantno zaobljena, zračna, prosojna… nežna modrina s poudarjenimi marjeticami. Fantastično preprosta in neverjetno lepa. Kot čipka bele marjetice krasijo stekleno stekleničko, ljubka ideja marc-a jacobs-a, ki navdušuje.

Dišava

Lahka in zračna je daisy dream hkrati cvetna in sadna. Dišava osvoji v trenutku: najprej z nezamenljivimi notami robidnic, svežim grejpfrutom in sočno hruško. Sredina očara z bogatimi in ženstvenimi notami jasmina, ličija in modre glicinije. Sanjav zaključek dišave pa je tisti, ki navdušuje: mešanica belega lesa, mošusa in kokosove vode. Napoj, od katerega se ne boste želeli ločiti!

  • Vrh: robidnice, grejpfrut, hruška
  • Srce: jasmin, liči, modra glicinija
  • Baza: bel les, mošus, kokosova voda

Parfumska hiša: Firmenich
Parfumar: Alberto Morillas

Na voljo kot Eau de toilette 30ml, 50ml, 100 ml. Cvetno-sadna dišava z lahkotnim in zračnim dotikom. Sanjava, igriva, očarljiva. Eterična.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj