Parfumer Francois Demachy je ustvaril Le Nectar de Parfum, s katerim zaobjema duh Dahlie Divin in njene ode lepoti. Napoj bleščeče svetlobe. Mimoza je zlati cvet popolnosti, ki v novo dišavo prinaša svoj unikaten podpis. Cveti v toploti sonca, tudi v osrčju neskončne puščave. Neskončne zlate sipine, občutek nežne toplote na koži, šepet lahkotno opojnega piša …

Mimoza preveva Dahlio Divin Le Nectar de Parfum z vsemi temi vtisi in izjemnimi užitki. Je temelj te dišave, ki ponosno sije ob oltarju najbolj sijoče ženstvenosti. Spodnja nota jasmina predstavlja Dahlio Divin že od samih začetkov različice Eau de Parfum. Tu je v dišavo vpeta z izredno čutno vrtnico, da poudari pudrni ton nežne elegance. Ta navdušujoč cvetni akord je poudarjen s skorajda kremastimi notami vetiverja in sandalovine, obogaten s kančkom semena tonke in vaniljevega mošusa z razkošnimi akcenti, ki obljubljajo še bolj čaroben dišavni vtis. S svileno nežnostjo in satenasto delikatnostjo se Dahlia Divin Le Nectar de Parfum razvije v obsežni dotik redke čutnosti. Bogate, sijoče note, ki pričarajo vztrajno podobo dragocenega zlatega lista.

Nepričakovana vizija, kot prikazen: Dahlia Divin ženska se stopnico po stopnico spušča iz te izjemne stavbe, dokler ne doseže peščenih tal. Candice Swanepoel pooseblja Dahlia Divin žensko. Ta karizmatična vrhunska manekenka je del Givenchyeve tolpe: prijateljica Riccarda Tiscija, nekoč že obraz Givenchy Jeans kampanje, je nastopila tudi na številnih modnih revijah za Maison.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj