Ona pozna samo njegov vzdevek, ampak ve, da dobro izgleda. On ne ve, kako izgleda ona, ampak želi izvedeti, kaj jo zanima. Všeč ji je, kako se izraža na blogu, njene besede ga razvnamejo.

Intenzivna čustvenost. Za zdaj.

ck_in2u_oba2

Novi dišavi ck IN2U zanjo in zanj. Predstavniki te generacije imajo možnost, da se povezujejo s komerkoli, kadarkoli. To je naravnost revolucionarno in razburljivo.

Prvič, da dišava ck ni uniseks – je ločena, zanjo in zanj. Ravno njuna razlika ustvarja iskrice. Obe dišavi vključujeta posebne sestavine, ki se med seboj dopolnjujejo. Olfaktivna mešanica nemudoma zapelje, srednje in spodnje note se hitro povzpnejo na vrh.

Dišave ck so vedno ujele trenutek. Sedaj gre za novo obliko povezanosti v svetu, zavedenem s tehnologijo in senzualnostjo. Naravna neustrašnost in čustvena opreznost izražata “tehnosenzualni” trenutek.

ck IN2U

spontan. seksi. “povezan”.

ck_in2u_oba

Dišava zanjo je spontana in zapeljiva. ck IN2U Her se odpira z eksplozijo rožnate grenivke in sladke orhideje, od znotraj pa jo razsvetljuje neonska ambra. Osnovna nota vonja je preplavljena z zapeljivostjo, zadovoljstvom in dolgotrajnim sijajem. Vonj je sveže-florientalski.

Zgornje note: rožnata grenivka, siciljanska bergamotka, listi rdečega ribeza.

Srednje note: sladka orhideja, beli kaktus.

Spodnje note: neonska ambra, vanilijin soufle, rdeča cedra.

Dišava zanj je karizmatična in naravna. ck IN2U Him je prepojen z mešanico citronke in džina, ki se  v sestavi preliva s hladnim mošusom. Slastno potovanje se zaključi s toplo noto vetiverja. Vonj je sveže orientalsko-lesni.

Zgornje note: mešanica citronke in džina, listi grejpfruta, ledena mešanica mandarine in grenivke.

Srednje note: kakav, nageljnova žbica, listi shiso.

Spodnje note: hladni mošus, bela cedra, vetiver.

Steklenički: nova atraktivna oblika; steklenička ck IN2U si sposoja duh izčiščenega in utilitarističnega predhodnika ck one, a je hkrati nov izraz oblike v digitalni dobi. Obe steklenički – zanj in zanjo – predstavljata obliko, funkcijo in spontanost. Sta preprosti, vendar presenetljivi.

Ostali izdelki iz kolekcije:

Zanj:

  • EdT 150 ml – € 60,08, 100 ml – € 48,06, 50 ml € 35,02
  • After Shave 100 ml  – € 35,02
  • gel za tuširanje za telo in lase 200 ml  – € 21,04
  • Deo Stick 75 ml – € 15,50

ck_in2u_zanj

Zanjo:

  • EdT 150 ml – € 60,08, 100 ml – € 48,06, 50 ml € 35,02
  • Body Lotion 200 ml  – € 25,04
  • Shower Gel 200 ml – € 21,04
  • Deo Spray 150 ml – € 15,50

ck_in2u_zanjo

4 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj