Modna hiša z brezčasnim stilom, ki niha med francoskim šikom in italijansko zapeljivostjo, elegantno obleče moške v naravno karizmo. Preprosta mešanica enostavnega, preprostega šarma in prečiščene elegance.

Cerruti pour Homme, nova dišava blagovne znamke, je olfaktivni izraz moderne klasike, ki slavi Cerrutijevega moškega.

Oboje, klasična in drzna, Cerruti pour Homme dišava je bila kreirana v harmoniji s sodobnim idealom. Sodobna dišava z elegantno in spontano že utrto dišavno potjo. Cerruti pour Homme pooseblja nov pogled na moškost, odlično ravnotežje med stilom in čustvi , zaupanjem in občutljivostjo … ki se nosi kot naravna moč privlačnosti.

Cerruti pour Homme: uravnotežen izraz sodobne moške dišave.

Kreacija parfumeristov Michel-a Girare-a in Gilles-a Romey-a, Cerruti pour Homme dišava združuje preprostost sveže note in globine lesnega akorda, uspešna izenačitev z moškostjo.

Vrhnje note so prežete z lesketajočo mikavnostjo citrusov, kjer se mandarina dotakne bergamotke, osvetljene z nežno rosno kapljico, ki pade na sveže liste.

Srčne note so zgrajene okoli magnetičnega vonja aromatičnih rastlin, kjer se elegantno mešajo janež, bazilika in koriander.

Spodnje note, resnična esenca moškosti, dodaja kompoziciji drhtečo globino z mešanico cedre, gvajanskega lesa in suhe sandalovine.

cerruti_pour_homme_linija

Kreator stekleničke je Thierry de Baschmakoff. Z njenimi linijami, izklesanimi iz trdnega stekla in prosojne modre, ki se lesketa iz kristalno čistih površin, postane dišava Cerruti pour Homme kot zadnji dodatek sodobne moškosti. Steklenička, ki izraža novo videnje Cerrutijeve elegance, z vgraviranim podpisom v kovino.

Cerruti pour Homme moški: eleganten obraz s spontanim šarmom.

 

Cerruti pour Homme linija:

  • EdT Spray 50 ml – € 45,04, 100 ml – € 59,05
  • After Shave 100 ml – € 44,05
  • Hair and Body Wash 200 ml – € 22,02
  • Deo Stick 75 gr – € 19,01
  • Deo Spray 150 ml – € 22,02

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj