… kolekciji Serpenti. Rose Goldea je razkošen dragulj zapeljivosti. Rose Goldea nadaljuje močno zapeljivo parfumsko tradicijo, ki v misli prikliče užitek in očarljivost. Nositi parfum je gesta lepote, je dejanje ljubezni, katere glasnik je dišava sama. Parfum, čigar olfaktivna moč razkriva prisotnost ženske pred vsemi ostalimi čutili, in ki za sabo pusti spomin njenega mimohoda.

V kopeli čutnega belega mošusa Rose Goldea združuje dragoceno esenco damaskenske vrtnice ter  jasmina iz Egipta. Zapeljivost in elegantnost belega kadila se spoji z nežno dišečo sandalovino. S čudovitim, nepričakovanim začetkom, ki je hkrati cveten, saden in sve se pridruži srce kraljevih vrtnic, poudari pa ga sijoči mošus z lesnim, prašnatim zaključkom. Nežni odtenki te cvetno-vrtnično-mošusne dišave se razkrivajo v dragocenosti svoje naravne sestave: absolut damskenske vrtnice, absolut jasmina Grandiflorum in esenca belega kadila.

Olfaktivna piramida

  • Srce granatnega jabolka, dragoceni izvleček cvetnih listov vrtnice, nektar različnih mošusov ~ sveže – lesketajoče – barvito.
  • Absolut vrtnice damascena, absolut jasmina grandiflorum ~ kraljevo – mitično – mlečno.
  • Čutni mošusi, mleko sandalovine, esenca belega kadila ~ očarljivo – nežno božajoče – balzamično.

Ustvaril Alberto Morillas – Mojster Parfumer. Rose Goldea je več kot parfum, je Bvlgarijev olfaktivni dragulj.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj