Dišava za prave moške, tiste, ki iščejo pritajeno eleganco in absolutno moškost.

Bvlgari Man Black Orient je redka dišava, ultimativni izvleček, ki je sestavljen iz zavezništva čudovitih in dragocenih sestavin. Mogočna dišava z lesno, pekočo, usnjeno sledjo, ki je tako divja, kot opojna. Moška, prefinjena, z elegantnim balzamičnim odtenkom. Zapeljiv vonj, z zelo prepoznavnimi lastnostmi.

Dišava

Opojen in drzen, orientalsko-usnjen vonj (OUD); parfum, ki se odpira z živim, staranim rumom, nežno združenim z začinjeno in čutno aromo črnega kardamoma. Taif vrtnica se nato nežno stopi s toploto lesa in ustvari jasno aromatično linijo, prepolno čutnosti.

Glavne note
Goreče – Pekoče – Prekanjeno: (dragoceni starani rum, črni kardamom)
Prvi olfaktiven vtis je močan in nezmotljiv. Topla aroma dragocenega staranega ruma kombinirana z pekočo nežnostjo črnega kardamoma.

Srednje note
Čutno – Bogato
(Taif vrtnica, cvet tuberoze)
Note tuberoze, ene najmočnejših rastlinskih vonjev, dišavi dodajo svoj topel podpis. V kombinaciji z vrtnico taif (arabska vrtnica) se predstavijo mehkobni in medeni poudarki.  Sredina razkriva nežno in globoko srce, prepojeno z deljenimi čustvi.

Osnovne note
Intenzivno – Očarljivo – Mistično
(strojeno usnje, poudarek OUD)
Pravi razvijalci osebnosti parfuma so note strojenega usnja, združene s subtilnimi poudarki OUDa, ki nemudoma v misli prikličejo vsa bogastva Orienta. Hipnotične, skrivnostne in dragocene arome, ki spominjajo na izvor sredozemskih civilizacij in mite o njihovem nastanku.

Bvlgari Man Bulgari Man Black Orient je na voljo v 100ml (113,18 EUR) in 60ml (86,40 EUR) stekleničkah kot Eau de Parfum.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj