Mon Jasmin Noir je posvečen mladi in zapeljivi ženski, ki razkrije svoj značaj skozi razigrano življenjsko moč, ne da bi pri tem ogrozil svoje žlahtne in neustavljive lepote. Intuitivna senzualnost in nežna, krhka nedolžnost so se spojili v intrigantski igri zapeljevanja, ki se izrazi v briljantnih tonih njenega parfuma: ‘moj’ Jasmin Noir – ime, ki uteleša vso čarobnost intimne vezi med žensko in njeno dišavo.

­Bulgari Mon Jasmin Noir­

Dragocen in obdajajoč Mon Jasmin Noir je sodobna interpretacija “črnega jasmina” – imaginarne cvetlice, ki obudi spremenljiv in skrivnosten značaj jasmina. Kot diamant, tudi jasmin odraža mnogo obrazov in lahko izžareva drugačne in raznolike vonjave: nežne note ob svitu, toplejše akcente opoldne, čutno in globoko aromo zvečer. Ubranost zlatega cedráta (vrste limone) predstavi Mon Jasmin Noir z ostro kristalnostjo svežine, ki se takoj spremeni v cvetlične note lahkotnih in svežih šmarnic. Zapeljivo srce je kasneje oplemeniteno s čutnimi, žametnimi notami ubranih dragocenih zvrsti lesa – sandalovine in páčulija – ki jih združujejo izbrane končne nianse. Ta unikatna vez sozvočij se razvije v izbrano moderno in čutečo parfumsko vodo – Eau de parfum.

Bulgari Mon Jasmin Noir je na voljo kot EdP 25 ml, 50 ml in 75 ml pakiranju, ki ga dopolnjuje elegantna kopalna linija, ki vsebuje mleko za telo z bleščicami (100 ml) ter kopel in gel za prhanje (100 ml).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj