Intimately Beckham Night Men je zapeljiv lesni vonj, ki ga dopolnjujejo začimbno-citrusne note bergamotke, mandarine, kardamoma in muškata, pomešane z aromatičnim ingverjem. Sledijo pražena zrna kave, nežni cvetlični akordi jasmina, vijolice in cedrovine, zaključi pa se s toplimi notami ambre, pačulija in vetiverja, vanilije in fižolčkov tonka.

Beckham Intimately Night Men

Intimately Beckham Night Women je luksuzen zapeljiv vonj, ki postavlja nove dimenzije čutnosti. Začne se s svežimi notami mandarine, bergamotke in cimeta, osrednje note sestavlja cvetlični šopek bele lilije, tuberoze in pomarančnih cvetov, ki ga dopolnjujejo note klinčkov. Zaključi se s toplimi akordi vanilije, fižolčkov tonka in mirte.

Beckham Intimately Night Women

Dišava zanjo bo na voljo v obliki EdT 15 ml cca. 15 €, 30 ml cca. 26 € in 50 ml cca. 34 €, dopolnjevali pa jo bodo Body Lotion (200 ml) cca. 13 €, gel za tuširanje (200 ml) cca. 13,00 € in Deodorant Body Spray (150 ml) cca. 13,00 €.

Zanj pa bo na voljo EdT v velikostih 30 ml in 50 ml (18 € in 26 €), losion za po britju (50 ml) cca. 18 €, Hair and Body Wash (200 ml) cca. 13 €, Deodorant Body Spray (150 ml) cca. 13 € in deodorant v stiku (75 g) cca. 13 €.

Intimately Beckham

9 KOMENTARJI

  1. Hmmm…kaj pa vem se mi zdi da zakonca Beckham izkoristita vse za pozornost…sedaj imata se skupni parfum :)))) Povohat ga bom vseeno sla 🙂

  2. Ponavadi se na daleč izogibam parfumom raznih zvezdnic, ki mi niso vsaj majčkeno simpatične. In prav tale Victorija je zelo na dnu te lestvice. Vseeno pa se obetavno sliši kombinacija mandarine in cimeta – taka zimska praznična se mi zdi – tako da tole bom pa mogoče celo šla povonjat (in poskušala odmisliti ime).

  3. Tinka, se popolnoma strinjam. Imam kot en predsodek proti parfumom zvezdnic, pa še zanimivo, da tiste, ki sem jih vonjala me niso prepričali. Je pa tudi mene pritegnila zanimiva kombinacija cimeta.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj