… dišava; blešči se v mavrici svetlobnih delcev in postane bleščeč make-up dragulj … Aura by Swarovski.

Aura by Swarovski­

Aura Swarovski je nova mojstrovina ženskosti in svetlobe, ki jo podpiše Swarovski, mojster kristalov. Ta projekt se je rodil iz tesnega sodelovanja med Swarovskim ter strokovnjaki za dišave, Clarins Fragrance Group.

V srcu dišave je prizma energije, spojina jantarja, benzoina, in belega mošusa. Tri čiste in plemenite dišavne vibracije postanejo nabite z energijo in se spremenijo v še bolj intenzivne, bleščeče žarke jasne svetlobe.

Sadni žarek z notami sočnega ličija: povezan s prizmo energije se žarek pretvori v intenzivne in rožnate vibracije čutne ženskosti.

Cvetlični žarek z notami pristne bele tuberoze: povezan s prizmo energije, se žarek pretvori v čutne vibracije veličastne ženskosti.

Začinjeni žarek z notami subtilno živahnega roza popra: povezan s prizmo energije, se žarek pretvori v tople in lesne vibracije skrivnostne ženskosti.

Vonj sta ustvarila parfumerja Jean-Pierre Bethouart in Olivier Cresp (Firmenich), kolekcija pa poleg parfuma (EdP 15 ml, 30 ml, 50 ml, 75 ml – vse stekleničke za ponovno polnjenje) vključuje tudi odišavljeno kremo za telo (Perfumed Body Cream 150 ml), odišavljen losjon za telo (Perfumed Body Lotion, 200 ml), odišavljen gel za tuširanje (Perfumed Shower Gel, 200 ml) in odišavljen deodorant v sprayu (Perfumed Deodorant Spray, 100 ml).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj