Flowerbomb je pred kratkim proslavila svojo 10. obletnico. Na tržišče je bila postavljena spomladi leta 2005 s presenetljivo, skoraj nadnaravno, skrivnostno vizualno podobo, ki je postala legenda. Arhetip privlačne, v skrivnost zavite ženstvenosti uteleša bistvo dišave Flowerbomb: moč spreminjanja vsega v pozitivno, kot simbolika cvetja.

Nova vizualna podoba prikazuje močno boginjo cvetja, katere odločna drža in odločno stališče izražata spoštovanje do dišečega predhodnika. Obraz ji odkriva prostodušen in sodoben izraz ženstvenosti, medtem ko dragoceno cvetje prši iz njene glave kot dišeča eksplozija v vesolje. Redko viden šopek novih cvetov žari z močnim sijem in odkriva paleto iz nežno rdeče, rožnate, barve sivke in fuksije, do globljih tonov maline, slive, burgundca in črne orhideje, medtem ko se kanček kovinskega cvetnega odtenka blešči s prečudovitim leskom. Viktor&Rolf tako opisujeta svojo inovativno vizualno podobo:

  • Model Andreea Diaconu je stopila pred objektiv Inez van Lamsweerde in Vinoodha Matadina, fotografov, ki pogosto sodelujeta z dvojcem Viktor&Rolf.
  • Prepoznavna dišava Flowerbomb vsebuje opojni šopek not jasmina sambaca, frezije, orhideje katleje in stolistne vrtnice, prepleten z izzivalnim akordom drznega pačulija in sladke vanilje.
  • Bleščeča steklenička dišave Flowerbomb, ki je podobna dragulju, simbolizira moč in se vtisne globoko v spomin.
  • Še vedno je na voljo v privlačni škatlici nežnega sijaja, okrašeni s trakom ter s prepoznavnim črnim pečatom dvojca Viktor&Rolf, nezmotljivimi dodatki dišečega pakiranja.
  • Legendarno dišavo so ustvarili Olivier Polge, Carlos Benaïm in Domitille Bertier.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj