… Giorgetta objavlja veliko selfijev, iz katerih je razvidna njena fit postava. Čvrst, lepo oblikovan trebuh; prav nič suhe, mišičaste noge in na sploh fit in čvrsto telo. Poleg tega, da objavlja svoje fotografije in nasvete za vadbo, pa spremlja tudi objave drugih fitnes blogerk. In tako je nekega dne ugotovila, da imajo slab vpliv na njeno samopodobo in samozavest.
 
Z gledanjem in občudovanjem 'popolnih' teles drugih deklet in žensk, ki objavljajo tovrstne fotografije, se ji je poslabšala samopodoba, zato je pomislila, da imajo morda tudi njene objave tak vpliv na ostale, ki spremljajo njo. Zato se je odločila, da vsem pokaže, da selfiji ne prikazujejo nujno resnice in dejanskega stanja ter da so lahko zelo zavajajoči.
 
 
 
Na fotografijah je pokazala, kako lahko le nekaj trikov, kako se postaviti, popolnoma spremeni postavo. “30-sekundna transformacija. Tudi sama ne izgledam tako v resničnem življenju,” je pripisala ob fotografiji. “Kajti v resničnem življenju se ne raztegujem kot na desni in ne porivam bokov naprej kot na levi. Kar vidite na Instagramu, ni resnično življenje, niso realna telesa, ljudje. V resničnem življenju hočem crkljanje svojega fanta, lovim mačko okoli hiše.”
 
 
 
Nekaj komentirajočih jo je vprašalo, če je fotografiji fotošopirala, a je 28-letnica odgovorila s videom, v katerem je natanko razložila, kako je premaknila boke in raztegnila noge, da je videti, da ima najmanj 5 kilogramov manj. “Ne, temu se reče človeško telo, ki se premika, saj nisem kip,” je razložila.
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj