V spletni telovadnici Varuh zdravja je iz dneva v dan živahneje. Ob vadbah v živo in posnetih treningih pridno telovadimo mladi in stari, izkušeni rekreativci in začetniki. Vsak drugje in vsak v svojem ritmu krepimo mišice, nabiramo kondicijo, vzpostavljamo ravnotežje duha in telesa z jogo, vzdržujemo telesno težo in še kaj. Pridružite se nam, saj je brezplačno.

Izbirajte med aerobiko, funkcionalnimi vadbami, jogo in pilatesom ter pod vodstvom izkušenih trenerjev preženite stres, okrepite svoje mišice in izboljšajte svojo telesno pripravljenost.

Vaš telefon je lahko vaša telovadnica

Spletna telovadnica Varuh zdravja je najbolj priročen športni klub, saj je povsod z vami: v službi, na potovanju, na sprehodu in, seveda, doma. Do vadb lahko dostopate s pametnim telefonom, tablico ali osebnim računalnikom. In ker za vadbo ne potrebujete nobene posebne športne opreme, le malo prostora in volje, lahko nekaj dobrega zase zares napravite skoraj kadarkoli in kjerkoli. Zakaj pa ne kar zdaj?

Vadbe za vse, tudi za starejše in gibalno ovirane

V spletni telovadnici vam je na voljo zelo raznolik nabor posnetih vadb, odlično obiskane pa so tudi vadbe v živo. Izbirate lahko med aerobiko, različnimi funckionalnimi vadbami, jogo in pilatesom. Vse vadbe so seveda v slovenskem jeziku in pripravljene tako, da jim lahko sledijo tudi tisti, ki morda še nimajo prav veliko izkušenj z vodenimi vadbami. Velik izbor vadb pa je prilagojen tudi starejšim in gibalno oviranim.

Ob vpisu v spletno telovadnico Varuh zdravja izberite cilj, ki ga želite doseči. Izbirate lahko med petimi super cilji: zdravo hujšanje, fit in izoblikovano telo, gibljivost in mobilnost telesa, sprostitev za dušo in telo, zdravje in dobro počutje.

Odlična ekipa trenerjev

Vadbe za vas v spletni telovadnici pripravlja pisana ekipa strokovnjakov in občasno se jim pridružijo tudi znani Slovenci in Slovenke. Tako se na smučanje še vedno lahko pripravljate s Špelo Pretnar, nekdanjo smučarsko šampionko in eno od vražjih Slovenk, ki zagotovo dobro ve, kaj je pred smučanjem zares pomembno. S pomladjo se bo ekipi pridružil perspektiven triatlonec, ki bo s svojim znanjem in nasveti vaše tekaške treninge dvignil na višjo raven, pripravlja pa se tudi sodelovanje z več novimi znanimi osebnostmi.

Nikoli dolgčas

Vsaka vadba s ponavljanjem postane monotona in jo zato začnemo zanemarjati. Toda v spletni telovadnici Varuh zdravja vam nikoli ne bo dolgčas. Vsakič lahko trenirate z drugim trenerjem ali trenerko. Kombinirate lahko vadbe za moč, pilates, kardio vaje in pilates, se naučite nove asane ali dihalne tehnike. Enkrat se lahko posvetite trebušnim mišicam, naslednjič temeljiteje pretegnete sklepe, naredite vadbo za zdravo hrbtenico … Naredite nekaj dobrega še danes. Vstopite v največjo slovensko spletno telovadnico.

Telovadite, kjerkoli se počutite sproščeno, doma, v pisarni, parku ali hotelu. Telovadite v svojem tempu in uživajte v času, ki ga namenite sebi.

Ne pomanjkanje časa, ne slabo vreme in ne odpiralni čas vašega najbližjega fitnes centra več niso dovolj dobri izgovori, da bi opustili vadbo.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj