Kot vsako pomlad, je tudi tokrat prišlo na police prodajaln kar nekaj novih spomladansko-poletnih vonjev. Tokrat vam predstavljamo najnovejši poletni vonj Kenza – Summer by Kenzo.

Summer_By_Kenzo1e

Ob meni leži poletje. Sonce sije na mojo kožo, ko v šepetu nežno boža moje trepalnice.

En sam sončni žarek in rodila se je nova dišava. SUMMERBYKENZO. Nova interpretacija poletja. Zlato poletja, ki se razbohoti v eksploziji sončnih žarkov. 

SUMMERBYKENZO je kot vonj kože, posute s poljubi sonca.

Visoko na nebu sonce izdihuje nežne, lesketajoče se note sreče.

Bergamotka in citronka lebdita na lahnih valovih svežine in življenjske moči. Mimoza in vijolica se potopita v mešanico mandljevega mleka. Mlečne note ljubkujejo šopek cvetlic, ki jih sonce tako rado poljublja. Čutiti je mošus, ko ambra obda lesne dotike cedrovine in stiraksa, da bi na koži pustila odtis nove dišave.

SUMMERBYKENZO je prefinjeno čutna parfumska voda, šepet cvetja, miline in sončnih žarkov.

Steklenička

Stekleni list počiva na boku, da bi se naužil toplote poletja. Žarek sonca oplazi stekleničko. V njene čiste, mehke in dinamične črte je ujet trenutek. V ta poletni list kot zadnji poljub sonca vstopa rahel dotik rumene.

List na grebenu vala čutnosti raste in se zaobli.

Summer_By_Kenzo5

Paleta dišav SUMMERBYKENZO je sestavljena iz 3 listov EdP (25, 50 in 75 ml), ki se razbohotijo v živahne in žive obline.

Moja izkušnja ter ocena

Na kratko lahko rečem le: popolnost! Prekrasen pudrasto-cvetlično-orientalski vonj, zelo mehak, topel in nevsiljiv, hkrati pa neverjetno čuten. Embalaža je zelo domiselna, v obliki lista, ki lepo sede v roko. Edina pomanjkljivost je malenkost slabša obstojnost vonja, ki pa spet ni tako izrazita, da parfuma zaradi tega ne bi kupila. Res krasen vonj, ki ga zelo priporočam in nagrajujem s štirimi zvezdicami (eno vzamem zaradi slabše obstojnosti)!

fullfullfullfullempty

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj